Hi, what are you looking for?

9 Mayat Ditemukan Di Kawasan Banjir Di Shah Alam

Mamak News

9 mayat ditemukan di kawasan banjir di Shah Alam


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

Sembilan mayat ditemukan di sekitar Shah Alam setakat ini dipercayai korban banjir yang melanda daerah itu Jumaat lepas susulan hujan lebat.

Ketua Polis Daerah Shah Alam ACP Baharudin Mat Taib berkata dua mayat dijumpai pada Ahad, manakala tujuh lagi semalam.

Beliau berkata semua mayat terdiri daripada tiga wanita dan enam lelaki.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Menurut Baharudin, dua mayat lelaki dijumpai masing-masing di lampu isyarat Kemuning Utama, Seksyen 33 dan satu lagi di Jalan Utama masuk ke Alam Idaman, Seksyen 22 pada Ahad lepas.

Semalam, dua mayat lelaki ditemukan berhampiran Subtek Bencana Seksyen 25, satu di Pekan Sri Muda dan satu lagi di bawah Lebuhraya Elite berhadapan MSU Seksyen 13.

Banjir Taman Sri Muda: Mayat dua beranak dibawa keluar - Polis

“Tiga lagi mayat wanita ditemukan semalam dengan dua daripadanya di kawasan rumah teres Seksyen 25 dan satu lagi di Persiaran Budiman,” katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

BACA: Banjir Taman Sri Muda: Mayat Dua Beranak Dibawa Keluar – Polis

Advertisement. Scroll to continue reading.

Beliau menasihatkan orang ramai supaya sentiasa menjaga keselamatan diri dan keluarga selain bersiap sedia menghadapi segala kemungkinan akibat daripada banjir.

Baharudin meminta kerjasama semua pihak untuk menyalurkan sebarang maklumat berkaitan banjir atau penemuan mayat mangsa banjir ke Bilik Gerakan Ibu Pejabat Polis Daerah Shah Alam di talian 03-55202000/ 03-55202022 untuk tindakan lanjut.

Sumber: BERNAMA

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. KOTA KINABALU – Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) sedang melaksanakan kajian menyeluruh mengenai pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. TANJUNG MALIM – Perdana Menteri, Datuk Seri Is Sabri Yaakob bersedia memberi RM20,000 sekiranya atlet yang bertanding pada...

Sukan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. LONDON – Penyerang buruan Manchester United, Sasa Kalajdzic dilaporkan teruja dan berminat untuk berhijrah ke Old Trafford biarpun...

Hiburan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – Kehadiran pasangan serasi popular, Anna Jobling dan Meerqeen ke Indonesia hari ini mencetuskan ‘kekecohan’ dan...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications