Hi, what are you looking for?

Mamak News

‘Adik comel’ berduet dengan Tokti muncul selepas dikongsi Kosmo!


PETALING JAYA – Seorang kanak-kanak yang sebelum ini dicari selepas video dirinya berduet bersama penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza tular di TikTok muncul kembali dan kini sudah berusia 23 tahun.

Menerusi satu video yang dimuat naik di laman TikTok wanita itu yang dikenali sebagai Ashreen berkata, dia terkejut kerana video lama tersebut tular semula dan turut mendapat perhatian Kosmo! Online.

“Saya juga terkejut apabila bapa saudara kongsikan link (pautan) berita dari Kosmo! di kumpulan WhatsApp keluarga.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Ketika itu, ibu saya memang tidak akan ketinggalan setiap tahun pergi ke konsert minggu Setiausaha Siti Nurhaliza,” katanya.

Dalam video itu juga Ashreen berkongsi beberapa keping gambar yang dirakamkan semasa dia ke konsert tersebut pada tahun 2004,2005 dan 2006.

“Saya betul-betul tak sangka video itu dimuat naik semula dan ‘viral’. Saya baca komen dan geli hati macam-macam komen, ada yang kata itu Cik B atau Sherry Al-Hadad.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saya memang Siti Zoners (peminat setia) sampai sekarang,” katanya.

Terdahulu, Kosmo! Online melaporkan orang ramai meminta seorang kanak-kanak yang videonya menyanyi bersama Siti Nurhaliza tular untuk munculkan diri.

Video itu dipercayai dirakam semasa konsert sempena minggu setiausaha kira-kira 19 tahun yang lalu. – KOSMO! ONLINE

Advertisement. Scroll to continue reading.


Sumber: Kosmo Online

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Hannah Yeoh Jumpa Zii Jia Minggu Depan KUALA LUMPUR, 31 Mac (Bernama) — Menteri Belia dan Sukan Hannah Yeoh akan mengadakan pertemuan dengan...

Mamak News

0 SEBERANG PERAI – Seramai 12,380 warga asing yang ditahan di depoh imigresen di seluruh negara telah dihantar pulang ke negara masing-masing tahun ini....

Mamak News

0 SEREMBAN – Kementerian Pendidikan (KPM) kini sedang meneliti pendekatan Pelaksanaan Sekolah Mo Khas Komprehensif 9 Tahun (K9) atau Pelaksanaan Peroperasian Sekolah Mo Khas...

Mamak News

0 China Mula Buka Sempadan Kepada Kumpulan Pelancong Asing BEIJING, 31 Mac (Bernama-Sputnik) — China membuka semula sempadan untuk kumpulan pelancong asing bermula Jumaat,...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications