Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom
#image_title

Hiburan

Aktif di IG, Marissa masih kunci mulut


PETALING JAYA – Biarpun namanya hangat menjadi bualan sejak semalam, anak kepada pelakon Abby Abadi, Marissa Dania Hakim kekal tenang dalam gelanggang media sosial.

Marissa, 19, dilihat berkongsi iklan produk menerusi Instagram.

Namanya menjadi bualan selepas dikatakan bernikah dengan suami orang yang dikenali sebagai Aslam di Songkhla, Thailand pada Disember lalu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bagaimanapun sehingga kini, Marissa dan ibu bapanya tidak membuat sebarang kenyataan berhubung kontroversi yang melanda keluarga mereka ketika ini.

Hasil pemerhatian Kosmo! Online mendapati, anak perempuan Abby dan Norman tidak lagi mengikuti akaun Instagram kedua-dua ibu bapanya.

Namun, Abby masih lagi kekal menjadi ‘follower’ akaun Instagram anak perempuan sulungnya itu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sejak semalam, nama Marissa, 19, kembali menjadi bualan ramai apabila didakwa sudah bernikah dengan lelaki dikenali sebagai Aslam yang juga berstatus suami orang secara senyap-senyap di Songkhla, Thailand pada 27 Disember lalu.

Difahamkan, pernikahan tersebut berlangsung ketika isteri pertama Aslam iaitu Umisya Mazlan sedang menunaikan umrah.

Bukan itu sahaja, pernikahan tersebut juga dikatakan diadakan tanpa pengetahuan keluarga Marissa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Difahamkan, selepas bertemu empat mata dengan keluarga Aslam, pasangan pelakon itu tidak bersetuju dan meminta anaknya berpisah.

Sehingga kini, Aslam dan Marissa masih belum mendaftarkan perkahwinan mereka secara sah di Malaysia. – KOSMO! ONLINE


Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Sukan

3s SHAH ALAM – Kemenangan Malaysia melangkah ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 terpaksa dibayar harga mahal apabila kedua pemain...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah mendedahkan sikap berdegil enggan mendengar nasihat suami mengakibatkannya menjadi mangsa scammer dengan kerugian mencecah...

Sukan

0 SHAH ALAM – Skuad badminton negara menepati ramalan mara ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 selepas bangkit mengatasi Singapura...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Bertahun menyimpan hasrat untuk memiliki perniagaan sendiri, aktor Zahiril Adzim bersyukur merealisasikan impian apabila membuka sebuah butik sebagai persediaan bersara...

Advertisement