Hi, what are you looking for?

Mamak News

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua-Duaan Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah


Baru-baru ini tular satu video di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang  menyerang suami dan kekasih gelapnya.

Menerusi video itu, wanita tersebut dilihat sedang mengamuk setelah menyaksikan suaminya dengan perempuan lain, yang disyaki menjadi orang ketiga dalam rumah tangganya.

Memetik laporan Suara.com, wanita yang berasal dari Cilegon, Banten itu mendatangi sebuah rumah sambil berteriak dengan menggunakan kata kasar kerana berang melihat suaminya bersama perempuan lain.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tidak cukup dengan itu, wanita tersebut juga telah mencengkam rambut kekasih gelap suaminya yang sedang duduk di atas katil. Ketika itu, dia ditenangkan oleh seorang lelaki bagi mengelak sebarang keganasan berlaku.

“Apa-apaan sih?” ujar perempuan yang disyaki menjadi punca perosak rumah tangga mereka.

Bagaimanapun, dia tidak melawan atau membalas kata-kata kasar yang dilemparkan terhadapnya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pergaduhan terus berlarutan selepas itu apabila si isteri tidak dapat menahan amarah dan sekali lagi mencengkam kepala perempuan itu sehingga tersungkur di atas katil.

Difahamkan, wanita itu baru lima bulan berkahwin dengan suaminya dan sepanjang tempoh itu berlakunya keganasan dalam rumah tangga mereka sehingga suaminya bertindak curang dengan perempuan lain.

Dalam satu lagi video yang lain, wanita tersebut mendedahkan keadaan tubuhnya yang lebam dan merah disyaki akibat keganasan yang dilakukan oleh suaminya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Suara.com

Teruskan Membaca

Mamak News

0 TEHRAN: Pemimpin tertinggi Iran mengampuni atau membenarkan pengurangan hukuman penjara untuk berpuluh-puluh ribu banduan termasuk beberapa yang ditangkap dalam protes anti-kerajaan baru-baru ini....

Lifestyle

0 Taman tema air atau ‘waterpark’ SplashMania seluas 16 ekar (6.47 hektar), yang dibina oleh Gamuda Land di Gamuda Cove sudah dibuka kepada orang...

Mamak News

0 Artikel ini diolah & diterbitkan ke Siakap Keli dengan kebenaran dari sumber asal. ‘Panda Walker‘ Sebak Dapat Basikal Sebagai Hadiah Seorang Panda Walker...

Lifestyle

0 Bukan air terjun tapi air hujan Dah Macam Air Terjun Changi Airport, Bumbung Bocor Di Airport Kuching Jadi Perhatian Netizen. Air Terjun Changi...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications