Hi, what are you looking for?

Hiburan

Buat Peminat HIMYM, Sitkom ‘Spin-Off’ How I Met Your Father Bakal Menemui Anda!


Siapa di sini peminat sitkom How I Met Your Mother (HIMYM)? Buat yang tidak tahu, HIMYM mengisahkan seorang lelaki yang bernama Ted Mosby menceritakan kisah pertemuan dia dan isteri kepada dua orang anaknya.

Berita baik buat anda! Sebuah sitkom yang bertajuk How I Met Your Father, spin-off dari HIMYM kini telah diumumkan kepada para penonton.

Menurut sumber, Hilary Duff akan menjadi watak utama di dalam siri ini. Dia akan membawa karakter yang sama seperti Ted Mosby, di mana dia akan menceritakan kisah pertemuan bersama suami kepada anak-anaknya.

Difahamkan, pelakon lain yang terlibat sama ialah Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran dan juga Suraj Sharma.

Lowell akan membawa watak seorang pemuzik yang bernama Jesse. Manakala Sharma akan membawa watak yang bernama Sid, rakan serumah Jesse yang memiliki sebuah bar minuman.

Menurut sumber, 10 episod pertama sitkom ini akan ditayangkan di Hulu. Bagaimanapun, tarikh tayangan How I Met Your Father masih belum didedahkan kepada umum.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Agak-agak, boleh ke How I Met Your Father mencapai populariti How I Met Your Mother? Sama-sama kita tunggu! Legen… wait-for-it.. dary!

Sumber: IGN

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Sukan

0 PASUKAN Selangor FC dijangka dapat menggunakan ‘rumah baharu’ mereka, Kompleks Sukan Shah Alam seawal musim 2027 selepas mercu tanda baharu ne­geri Selangor itu...

Mamak News

0 PETALING JAYA – Kementerian Pertahanan bersetuju untuk meneruskan perolehan kumpulan pertama projek kapal tempur pesisir (LCS) seperti dalam perancangan sebelum ini. Bagaimanapun kata...

Mamak News

0 JAKARTA: Seorang pelancong dari Brazil ditahan polis Bali selepas didapati menyeludup dadah jenis kain seberat 3.9 kilogram (kg).  Gadis berusia 19 tahun itu...

Hiburan

0 PETALING JAYA – Akaun Instagram dan TikT aktres meningkat naik, Sophia AlBarakbah tiba-tiba dibanjiri komen netizen yang mengecamnya kerana didakwa sebagai ‘wanita penyondol’...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications