Hi, what are you looking for?

Camila Cabello Tertayang Payu Dara Secara 'Live' di TV

Hiburan

[Video] Camila Cabello Tertayang Payu Dara Secara ‘Live’ di TV


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

PENYANYI Camila Cabello terpaksa menanggung malu selepas tidak sengaja menayang bahagian payu daranya ketika ditemu bual dalam sebuah program televisyen.

Kejadian memalukan itu berlaku ketika penyanyi berusia 25 tahun itu dijemput sebagai tetamu dalam program The One Show terbitan BBC.

Pengacara program itu, Alex Jones telah meminta Cabello untuk menunjukkan aksi satu tarian popular. Bekas kekasih kepada penyanyi Shawn Mandes yang ketika itu sedang duduk, telah berdiri dan merapikan pakaiannya sebelum menari.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bagaimanapun, tanpa sengaja pakaian yang dipakai pelantun lagu Havana itu terselak sehingga menampakkan bahagian puting payu daranya.

“Saya ingin pengsan selepas kejadian memalukan itu berlaku. Semua yang berlaku adalah kerana kesalahan saya sendiri kerana bersikap degil. Sepatutnya saya mendengar kata perunding imej,” katanya.

Sebelum siaran langsung, Cabello mulanya dinasihatkan perunding imej agar memakai pelindung puting payu dara (nip cover), namun tidak diendahkannya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Kosmo Online / Entertainment Tonight Youtube

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. JAKARTA: Pengarah PT Indofood Sukses Makmur, Franciscus Welirang menafikan berita mengenai harga mi segera keluaran syarikatnya akan dinaikkan...

Hiburan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – “Saya penyanyi dangdut. Sebagai penyanyi dangdut apa yang saya kena buat ialah menyanyi, menghiburkan dan...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – Sukarelawan, Azwan Omar yang terkenal dengan jolan ‘Abang Viva’ sekali lagi trending di media sosial...

Sukan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. MANCHESTER – Bekas Pengarah Manchester United, Michael Knighton mengakui beliau memiliki rancangan untuk mengambil alih pasukan daripada keluarga...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications