Hi, what are you looking for?

Hiburan

“Dah Makan, ‘Move On’..” Zul Ariffin Anggap Kecaman Seperti Sarapan Pagi


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

Pelakon bertubuh sasa, Zul Ariffin berkata kecaman yang diterimanya seolah-olah seperti memakan sarapan pagi dan bukanlah isu yang sangat besar untuk dirisaukan.

Dia yang sebelum ini dikritik kerana begitu terbuka beraksi mendukung seorang wanita berkata apa yang dilakukan hanyalah sekadar lakonan bagi mempromosikan produk.

Katanya lagi, dia tidak pernah merancang untuk melakukan semua itu dan hanya melaksanakan tugas yang diberi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tak rancang pun semua tu. Apabila sesi penggambaran, saya hanya buat kerja saya. Apabila ia menjadi viral saya diamkan sahaja.

Kritikan bagaikan sarapan pagi buat saya, makan je la, kemudian move on.

Terdahulu, netizen tampil mengkritik tindakan Zul yang didakwa terlebih mesra dan romantik ketika mendukung seorang wanita bertudung dalam sebuah video iklan produk.

Rata-rata warga maya menyifatkan perbuatan berkenaan sebagai keterlaluan dan kurang manis untuk dipaparkan secara umum di media sosial.

Malah, ada yang kecewa dengan Pelakon Terbaik Filem FFM31 apabila ada merasakan kualiti iklan sebegitu tidak sesuai dengan taraf aktor berkenaan yang dikatakan mempunyai kelasnya yang tersendiri.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Walau bagaimanapun bagi pelakon filem Sangkar itu, dia cukup memahami dengan permainan dunia hiburan.

“Ini adalah show business dan orang akan beri perhatian lebih. Semua orang nak tahu apa berlaku. Saya tak boleh nak kawal semua itu. Apa yang penting hanya buat kerja saya,” jelas Zul lagi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Sukan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. KUALA LUMPUR – Dua gol pantas dalam tempoh empat minit dilihat sebagai punca utama kekalahan 2-3 skuad hi...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. NEW YORK: Bekas Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump memfailkan saman fitnah berjumlah AS$475 juta (RM2.13 bilion) terhadap agensi...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. KUANTAN – Sebanyak 14 jenis dadah bernilai RM420,724 yang membabitkan kes dari tahun 2016 akan dilupuskan es. Ketua...

Hiburan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – “Saya datang untuk beri songan kepada Zul. Tindakannya pada hari ini sangat matang dan bertanggungjawab.”...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications