Hi, what are you looking for?

Hiburan

“Dah Makan, ‘Move On’..” Zul Ariffin Anggap Kecaman Seperti Sarapan Pagi


Pelakon bertubuh sasa, Zul Ariffin berkata kecaman yang diterimanya seolah-olah seperti memakan sarapan pagi dan bukanlah isu yang sangat besar untuk dirisaukan.

Dia yang sebelum ini dikritik kerana begitu terbuka beraksi mendukung seorang wanita berkata apa yang dilakukan hanyalah sekadar lakonan bagi mempromosikan produk.

Katanya lagi, dia tidak pernah merancang untuk melakukan semua itu dan hanya melaksanakan tugas yang diberi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tak rancang pun semua tu. Apabila sesi penggambaran, saya hanya buat kerja saya. Apabila ia menjadi viral saya diamkan sahaja.

Kritikan bagaikan sarapan pagi buat saya, makan je la, kemudian move on.

Terdahulu, netizen tampil mengkritik tindakan Zul yang didakwa terlebih mesra dan romantik ketika mendukung seorang wanita bertudung dalam sebuah video iklan produk.

Rata-rata warga maya menyifatkan perbuatan berkenaan sebagai keterlaluan dan kurang manis untuk dipaparkan secara umum di media sosial.

Malah, ada yang kecewa dengan Pelakon Terbaik Filem FFM31 apabila ada merasakan kualiti iklan sebegitu tidak sesuai dengan taraf aktor berkenaan yang dikatakan mempunyai kelasnya yang tersendiri.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Walau bagaimanapun bagi pelakon filem Sangkar itu, dia cukup memahami dengan permainan dunia hiburan.

“Ini adalah show business dan orang akan beri perhatian lebih. Semua orang nak tahu apa berlaku. Saya tak boleh nak kawal semua itu. Apa yang penting hanya buat kerja saya,” jelas Zul lagi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Sukan

0 PASUKAN Selangor FC dijangka dapat menggunakan ‘rumah baharu’ mereka, Kompleks Sukan Shah Alam seawal musim 2027 selepas mercu tanda baharu ne­geri Selangor itu...

Mamak News

0 PETALING JAYA – Kementerian Pertahanan bersetuju untuk meneruskan perolehan kumpulan pertama projek kapal tempur pesisir (LCS) seperti dalam perancangan sebelum ini. Bagaimanapun kata...

Mamak News

0 JAKARTA: Seorang pelancong dari Brazil ditahan polis Bali selepas didapati menyeludup dadah jenis kain seberat 3.9 kilogram (kg).  Gadis berusia 19 tahun itu...

Hiburan

0 PETALING JAYA – Akaun Instagram dan TikT aktres meningkat naik, Sophia AlBarakbah tiba-tiba dibanjiri komen netizen yang mengecamnya kerana didakwa sebagai ‘wanita penyondol’...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications