Hi, what are you looking for?

#image_title

Mamak News

Daniel Ting Dipanggil Ke Kem Skuad Kebangsaan


daniel ting dipanggil pasukan kebangsaan

Daniel Ting Dipanggil Ke Kem Skuad Kebangsaan

PEMAIN pertahanan kiri Sabah FC, Daniel Ting dipanggil melapor diri ke kem latihan pasukan kebangsaan hari ini menjelang perlawanan Kumpulan D Kelayakan Piala Dunia 2026 dan Piala Asia 2027 kelak.

Ketua Jurulatih Harimau Malaya, Kim Pan Gon, Daniel dipanggil menggantikan pertahanan Terengganu FC, Azam Azmi Murad yang terpaksa dilepaskan ekoran situasi kecederaan dialami pemain itu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Daniel menggantikan Azam Azmi Murad dari Terengganu FC yang hadir melapor diri, Jumaat lalu tetapi terpaksa dilepaskan, semalam selepas pemeriksaan doktor mendapati terdapat kebimbangan kecederaan pada lututnya.

“Dengan ketiadaan Azam, posisi pertahanan kanan akan diisi oleh Matthew Davies dan Syahmi Safari yang mana Syahmi sebelum ini dipersiapkan untuk bersama-sama La’Vere Corbin-Ong di posisi pertahanan kiri.

“Semoga Azam cepat kembali sembuh dan seterusnya dapat dipanggil lagi pada kem latihan pusat Harimau Malaya yang akan datang,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Malaysia bakal berdepan dengan gergasi Asia Tengah, Republik Kyrgyztan pada 16 November ini sebelum bertemu dengan Chinese Taipei pada 21 November depan.

Sumber: Kenyataan media FAM

The post Daniel Ting Dipanggil Ke Kem Skuad Kebangsaan appeared first on Siakap Keli.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Artikel asal oleh: Siakap Keli

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Polis Nafi Zayn Rayyan Mangsa Dera PETALING JAYA, 8 Dis (Bernama) — Tiada bekas luka lama akibat penderaan dikesan pada badan kanak-kanak autisme...

Mamak News

0 Tak Kumpau, Budak 11 Tahun Berjaya Naikkan Ikan Keli Berat 68 Kilogram Seorang kanak-kanak berasal dari United Kingdom dilaporkan berjaya menangkap ikan keli...

Sukan

0 KEM skuad Harimau Malaya pasti ‘pening kepala’ apabila beberapa tonggak utama pasukan berisiko menghadapi kecederaan menjelang saingan Piala Asia 2023 yang akan membuka...

Lifestyle

0 Perjalanan Alyssa dalam Universe Ticket Berakhir, Pengunduran Penuh Spekulasi Gadis Borneo Tarik Diri Dari Universe Ticket, Netizen Dakwa Produksi TV Korea Selatan Berat...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications