Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom

Mamak News

“Dia Jealous Lah,” Ara Johari & Wani Kayrie Bergaduh Kat Live, Rupanya Ada Isu Pasal Raya


Semenjak dua menjak ni banyak pula isu-isu yang melibatkan selebriti tanah air sehingga menjadi tumpuan netizen. Selain isu rumahtangga, ada pula isu pertelingkahan antara dua penyanyi, Ara Johari dan Wani Kayrie, yang kononnya bermula sejak dibangku sekolah lagi. 

Dicabar Dekorasi Dua Unit Rumah PPR

Menurut sumber, mereka dikatakan telah ‘berperang’ sejak dulu lagi.  Wani dikatakan seorang yang terkenal dan menjadi kegemaran para rakan. Namun semuanya hanya sementara apabila Ara mula mencuri tumpuan setelah berpindah ke sekolah yang sama. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Baru-baru ini kedua-dua mereka dilihat ‘gaduh mulut’ dalam live dengan lebih 10,000 tontonan, katanya pasal deko rumah siapa paling cantik?

Seperti yang dijelaskan, Wani dan Ara telah dicabar oleh seorang lagi rakan mereka, Ema untuk mendekorasi dua buah unit rumah PPR dan siapa yang dapat tanda suka dari orang ramai akan menang. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Laa, satu Malaysia kena scam ke ni?

2 Juta Tontonan Dalam Masa 3 Hari – MR.DIY Raya Serba Baharu, Barulah Raya!

Alkisahnya, mereka ni terlibat dalam satu filem pendek sempena kempen raya MR. DIY yang dilancarkan pada 4 April 2023 menerusi semua platform media sosial MR. DIY. Dahsyat tengok jumlah tontonan setakat tiga hari ni, dah melepasi angka 2 juta!

Advertisement. Scroll to continue reading.

Promosi MR. DIY #RayaSerbaBaharu

Tak sah raya kalau tak ada lampu lip-lap kan? Sekarang ni sempena bulan perayaa ini, MR. DIY mestilah hadir dengan promosi dan diskaun.  

Bermula 15 April hingga 30 April 2023, nikmati penjimatan harga sehingga 30% untuk lebih 400 barangan bertemakan hari raya seperti pelita, lampu lip-lap, sarung kusyen, tikar, kotak tisu, langsir dan banyak lagi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Jarang-jarang MR.DIY jual aksesori pakaian raya, tapi tahun ni korang boleh beli kerongsang, dokoh baju kebaya, songkok dan butang baju melayu semuanya dalam satu kedai.  Belum cerita bab makanan dan minuman lagi, semua pun ada dekat MR. DIY!

| Kampungmamakcom

Selain itu, ada juga promosi super value 5-in-1 set glass pada harga RM13.90 sahaja dan gift with purchase (GWP).  Untuk GWP ni melayakkan korang menebus hadiah bagi setiap transaksi dalam satu resit, seperti:

Advertisement. Scroll to continue reading.

MR. DIY dengan minimum pembelian RM40 dalam satu resit
MR. TOY dengan minimum pembelian RM50 dalam satu resit
MR. DOLLAR dengan minimum pembelian RM30 dalam satu resit

Cabaran TikTok Menari #RayaSerbaBaharu, Ganjaran Hadiah Lebih RM20,000

Sempena hari raya yang bakal menjelma tak lama lagi, MR. DIY nak bagi hadiah raya bernilai lebih RM20,000 dengan hanya empat langkah mudah, yang pasti syaratnya korang kena goyang-goyang sikit. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

@mrdiymy Dah join ke belum #TikTokDanceChallenge MR.DIY? Jom cepat cepat tengok tutorial menari @WANI KAYRIE dan join dance challenge ni sebelum 14 Mei 2023! Hadiah menarik menanti! ———————————————————————— Haven’t joined MR.DIY’s Tik Tok dance challenge yet? What are you waiting for? Watch the dancing tutorial video and hurry up and join now to win amazing prizes! Contest ends at 14 May 2023. #MRDIY #AlwaysLowPrices #RayaSerbaBaharu #TikTokDanceChallenge ♬ MR.DIY Raya Serba Baharu – MR.DIY Malaysia

Langkah 1 – Tekan link ni dan rakam video tarian korang dengan kreatif mengggunakan audio MR. DIY Raya Serba Baharu sekurang-kurangnya 15 saat.
Langkah 2 – Muatnaik video korang dengan hashtag #MRDIY #RayaSerbaBaharu dan mention akaun TikTok @mrdiy 
Langkah 3 – Isi maklumat lengkap korang melalui link ini dan siap! Penyertaan dari 4 April hingga 14 Mei 2023. 

| Kampungmamakcom
Belanja Deko Rumah Raya Di MR. DIY Sekarang!

MR.DIY ni dah jadi tempat wajib kunjung kalau nak raya sebab nak cari barangan deko rumah terutamanya pelita! Tunggu apa lagi? Tarik tangan suami ajak pergi MR. DIY sekarang. Jangan risau kalau tak ada wang tunai, MR. DIY menerima bayaran eWallet melalui Boost dan Touch n’ Go.

Untuk maklumat mengenai promosi yang berlangsung, layari https://www.mrdiy.com/mrdiy-raya-serba-baharu-2023 atau Facebook dan Instagram MR. DIY

Advertisement. Scroll to continue reading.


Artikel asal oleh: Siakap Keli

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Sukan

3s SHAH ALAM – Kemenangan Malaysia melangkah ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 terpaksa dibayar harga mahal apabila kedua pemain...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah mendedahkan sikap berdegil enggan mendengar nasihat suami mengakibatkannya menjadi mangsa scammer dengan kerugian mencecah...

Sukan

0 SHAH ALAM – Skuad badminton negara menepati ramalan mara ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 selepas bangkit mengatasi Singapura...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Bertahun menyimpan hasrat untuk memiliki perniagaan sendiri, aktor Zahiril Adzim bersyukur merealisasikan impian apabila membuka sebuah butik sebagai persediaan bersara...

Advertisement