Hi, what are you looking for?

Mamak News

Famili Duo: Ramai lebih teruja tunggu Khai Bahar, Nabila Razali


PETALING JAYA – Program televisyen berupa hiburan Family Duo yang memasuki peringkat akhir malam ini nampaknya masih tidak mendapat perhatian ramai.

Walaupun pernah ‘bising’ berkenaan komen pedas salah seorang juri yang juga penyanyi dangdut terkenal, Mas Idayu beberapa minggu lalu, tetapi penonton tempatan masih tiada keterujaan.

Tinjauan di media sosial terutamanya di Twitter menyaksikan orang ramai lebih teruja kepada menunggu pasangan penyanyi, Khar Bahar dan Nabila Razali.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pasangan penyanyi tersebut yang menjadi tetamu jemputan pada pusingan akhir itu bakal menyanyikan lagu duet pertama mereka berjudul Selagi Ku Ada.

“Aku lebih pada nak tunggu Khai Bahar dengan Nabila je malam ni,” ciap Naim.

“Tak kira siapa juri siapa peserta, lambat lagi ke persembahan Khai-Nabila?” soal FazuraYusuf.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Bukan nak kata apa, nampaknya rancangan ini nampak sendu daripada rancangan lain. Lepas tu ada pula rancangan lain dekat stesen lain,” ciap UdaShahizan.

“Apa pun respek dekat Naim Daniel yang memberi sokongan dan maruah kepada ‘team’ dan pasangannya,” jelas AmiraSyafiqah. – KOSMO! ONLINE.


Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Hannah Yeoh Jumpa Zii Jia Minggu Depan KUALA LUMPUR, 31 Mac (Bernama) — Menteri Belia dan Sukan Hannah Yeoh akan mengadakan pertemuan dengan...

Mamak News

0 SEBERANG PERAI – Seramai 12,380 warga asing yang ditahan di depoh imigresen di seluruh negara telah dihantar pulang ke negara masing-masing tahun ini....

Mamak News

0 SEREMBAN – Kementerian Pendidikan (KPM) kini sedang meneliti pendekatan Pelaksanaan Sekolah Mo Khas Komprehensif 9 Tahun (K9) atau Pelaksanaan Peroperasian Sekolah Mo Khas...

Mamak News

0 China Mula Buka Sempadan Kepada Kumpulan Pelancong Asing BEIJING, 31 Mac (Bernama-Sputnik) — China membuka semula sempadan untuk kumpulan pelancong asing bermula Jumaat,...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications