Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom
#image_title

Sukan

GTR Burger, Selangor jalin kerjasama


PETALING JAYA – Syarikat burger terkenal, GTR Burger menjalinkan kerjasama dengan Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) bermula musim 2024 hingga 2026 bagi tujuan pembangunan di peringkat akar umbi.

Pengasas GTR Burger, Nordin Mat berkata, ketika mula bertapak di dalam industri, mereka hanya meletakkan sasaran awal untuk fokus menghasilkan burger yang sempurna.

“Bagi menghasilkan burger yang sempurna perlunya ada latihan dan praktikal pada kadar maksimum. Ianya seiring dengan identiti FAS yang amat menekankan aspek pembangunan dalam melahirkan pemain yang sempurna.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Sebab itu GTR Burger memaktubkan perjanjian penajaan ini dengan FAS kerana kita ada perancangan yang lebih besar yang bakal kita laksanakan untuk lebih mendekati industri sukan bola sepak di negara ini”, katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Majlis menandatangani Perjanjian Persefahaman (MoU) penajaan di antara FAS dan GTR Burger berlangsung di Klang sempena Pelancaran Musim Ke-3 FAS Women’s Super League (WSL) 2024 pada 28 Januari lepas.

FAS diwakili oleh Setiausaha Agungnya, Muhammad Izrin Nabil Ismail, manakala GTR Burger oleh Nordin Mat selaku Pengerusi Koperasi Kelab Generasi Transformasi Ruminan Malaysia Berhad (GTR).

Advertisement. Scroll to continue reading.

Majlis disaksikan oleh EXCO Belia, Sukan dan Keusahawanan Selangor, Mohd Najwan Halimi, Timbalan Presiden FAS, Dato’ Sri Dr. Shahril Mokhtar, Pengerusi Eksekutif Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) , Rusli Jaafar dan Pengasas Bersama GTR Burger, Najib Jalil.

Menerusi penajaan itu, GTR Burger akan terlibat di dalam kira-kira 1,500 perlawanan setiap tahun dengan lebih 300,000 peminat bola sepak yang akan hadir di semua program anjuran FAS.

Ia turut merangkumi potensi publisiti membabitkan lebih 11 juta penonton menerusi platform atas talian dan siaran televisyen bagi program pembangunan FAS.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Mengulas lanjut, Nordin turut mengajak semua peminat pasukan Selangor untuk berkunjung ke gerai GTR Burger di seluruh negeri itu untuk merasai keunikan rasa menu GTR Burger. – KOSMO! ONLINE


Sumber: Kosmo Sukan

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Sukan

3s SHAH ALAM – Kemenangan Malaysia melangkah ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 terpaksa dibayar harga mahal apabila kedua pemain...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah mendedahkan sikap berdegil enggan mendengar nasihat suami mengakibatkannya menjadi mangsa scammer dengan kerugian mencecah...

Sukan

0 SHAH ALAM – Skuad badminton negara menepati ramalan mara ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 selepas bangkit mengatasi Singapura...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Bertahun menyimpan hasrat untuk memiliki perniagaan sendiri, aktor Zahiril Adzim bersyukur merealisasikan impian apabila membuka sebuah butik sebagai persediaan bersara...

Advertisement