Hi, what are you looking for?

#image_title

Hiburan

‘Hanya saya tahu siapa diri saya yang sebenar-benarnya’


PETALING JAYA – Enggan mengusutkan fikiran, pempengaruh sensasi Leona memilih pendekatan menyekat mana-mana akaun media sosial individu yang menyebarkan virus kebencian mengenai dirinya dalam media sosial.

Selain menyekat, Leona atau nama penuhnya Kasih Iris Leona Azhar, 21, juga tidak menghiraukan segala komen-komen negatif mengenai dirinya kerana enggan membiarkan emosinya terkesan.

“Sejujurnya, saya hanya abaikan sahaja dan tidak membaca semua komen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Jika ‘haters’ muncul, saya hanya akan menyekat individu tersebut serta-merta,” katanya dalam satu perkongsian InstaStory baru-baru ini.

Tambah anak kepada pelakon Azhar Sulaiman itu, perkara tersebut dilakukan kerana menganggap kehidupannya adalah perihal peribadi dan tidak perlu sebarang penjelasan lanjut kepada umum.

“Saya mencuba sehabis baik untuk mengelak sebagai energi negatif.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Selain itu, saya juga merasakan tidak perlu membuktikan siapa diri saya kepada orang lain,” ujarnya.

Baginya, semua pihak boleh melemparkan pelbagai perkara terhadapnya namun hanya dia sahaja tahu kebenaran di sebalik semua yang berlaku.

“Anda boleh berkata apa sahaja mengenai saya tetapi anda tidak pernah tahu siapa diri saya yang sebenarnya,” katanya lagi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Perkongsian tersebut dimuat naik Leona selepas menerima pertanyaan daripada netizen mengenai bagaimana dia menghadapi segala komen dan kata-kata negatif.

Leona sebelum ini kerap menjadi mangsa kecaman ramai apabila sering tampil dengan busana mencolok mata. – KOSMO! ONLINE


Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Bantuan Kepada Penduduk Palestin Di Gaza Tidak Cukup – PBB WASHINGTON, 30 Nov (Bernama-AA) — Setiausaha Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) Antonio Guterres...

Hiburan

0 PETALING JAYA – “Selepas jadi bapa, rasa muda semula (ketawa). Demikian respons rawak hero Malaya, Remy Ishak apabila disuakan pertanyaan bagaimana perasaan selepas...

Sukan

0 MENTERI Belia dan Sukan, Hannah Yeoh berharap ‘perang’ yang tercetus antara Pesuruhjaya Sukan, Suhardi Alias dan Majlis Olimpik Malaysia (MOM) tidak berterusan sepanjang...

Mamak News

0 SEMARANG: Seorang kanak-kanak perempuan berusia lapan tahun tular dalam media sosial kerana kepetahannya bertutur dalam bahasa Inggeris dengan loghat British. Kinara Arnintya Pratista,...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications