Hi, what are you looking for?

Hiburan

Hari jadi ke-23, Lesti Kejora nak harimau sebagai hadiah


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

SEMPENA ulang tahun kelahirannya yang ke-23 pada 5 Ogos lalu, penyanyi Lesti Kejora dikatakan telah membuat satu permintaan aneh iaitu seekor harimau sebagai hadiah daripada suaminya, Rizky Billar.

Bagaimanapun, permintaan pelik tersebut ditolak Rizky kerana bimbang dengan keselamatan keluarganya jika membela haiwan buas.

Sebagai ganti, Rizky telah menghadiahkan Lesty sebuah kereta mewah jenis Rolls Royce yang dianggarkan bernilai jutaan ringgit.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saya mahukan seekor harimau. Tapi tidak direalisasikan. Tidak mengapalah kerana saya tetap dapat sebuah hadiah yang hebat,” ujar Lesti.

Rizky turut berkongsi rasa syukur kerana dapat membuatkan isteri kesayangannya berasa gembira dengan memenuhi segala kehendak penyanyi dangdut itu.

“Alhamdulillah sebagai suami saya bersyukur dalam memberikan yang terbaik buat isteri. Semoga kamu sentiasa sihat dan gembira,” katanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.


Sumber: Kosmo Online

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. JOHOR BAHRU – Polis Johor menafikan dakwaan berlaku kes penculikan bertujuan untuk penjual organ manusia kepada hospital-hospital di...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. SINGAPURA: Mahkamah Rayuan republik ini menolak rayuan hukuman oleh seorang lelaki yang mencabul kehormatan empat anak perempuannya selama...

Hiburan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. KUALA LUMPUR – “Sedikit kecewa tetapi tidak perlu lagi dipanjangkan, fus tentang kerjaya.” Itu respons pelakon popular, Syafiq...

Sukan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. FOKUS skuad bawah 17 tahun (B-17) negara tidak terjejas dengan apa yang berlaku di luar padang, sebaliknya kekal...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications