Hi, what are you looking for?

#image_title

Lifestyle

Henry Golding Tambah Tatu Tradisional Iban Baru Semasa Pulang Sarawak


Henry Golding Nikmati Waktu di Sarawak dengan Tatu dan Kuliner Lokal

Henry Golding Tambah Tatu Tradisional Iban Baru Semasa Pulang Sarawak. Pelakon Hollywood yang berdarah Iban, Henry Golding, sedang memanfaatkan masanya ke negeri asalnya, Sarawak, dengan sepenuh hati.

Menerusi perkongsiannya di laman Instagram, pelakon berusia 36 tahun yang terkenal melalui filem “Crazy Rich Asians” itu berkongsi foto Robinson Unau Gaong, seorang artis tatu, sedang menatu kakinya. Namun, dia tidak memperlihatkan reka bentuk tatunya itu.

Henry Golding Tambah Tatu Tradisional Iban Baru Semasa Pulang Sarawak
Henry Golding Tambah Tatu Tradisional Iban Baru Semasa Pulang Sarawak Sumber foto <a rel=nofollow noopener target= blank href=httpswwwinstagramcompCzYaVzdsOLUutm source=ig embedig rid=e90d6772 b2b6 4f3a 95fb ecb7ecc1ce71>instagram<a>

Kiriman yang singkat dengan kata “Ow…” itu telah menarik perhatian ramai dan kebanyakkan netizen menyatakan kekaguman mereka terhadap pelakon berdarah British-Iban itu kerana memilih untuk mendapatkan tatu dari Borneoheadhunters Tattoo Studio yang terkenal itu.

“Respek bos, kembali ke Sarawak untuk mendapatkan tatu nenek moyang yang asli,” komen salah satu pengguna media sosial.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Borneoheadhunters Tattoo Studio juga telah mengucapkan terima kasih kepada Henry Golding atas sokongan berterusannya dan “kesinambungan tatu Iban”.

Netizen menemuinya di Waterfront, kemungkinan melakukan penggambaran

Baru-baru ini, penduduk tempatan yang peka juga telah menemui Henry Golding dan personaliti televisyen Kanada, Antoni Porowski, sedang berjalan-jalan di Kuching Waterfront.

Menurut sumber, beberapa video pertemuan itu telah dimuat naik di TikTok yang menunjukkan kedua-duanya sedang berjalan di tempat tarikan popular dengan pelancong itu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kedua-duanya kelihatannya sedang mengambil bahagian dalam penggambaran kerana salah satu video memperlihatkan kru filem asing mendekati mereka sementara seorang lagi dilihat memegang pemantul cahaya, alat yang sering digunakan untuk meningkatkan atau mengurangkan cahaya dalam pembuatan filem atau fotografi.

Mungkin penggambaran untuk rancangan makanan

Difahamkan, setakat ini masih belum jelas apa yang mereka syuting, namun Porowski, yang dikenali sebagai pakar makanan dan anggur dalam siri Netflix “Queer Eye”, baru-baru ini mengumumkan bahawa dia akan menjadi hos rancangan makanan dan perjalanan baru yang bernama ‘No Taste Like Home’ yang akan ditayangkan di National Geographic.

Sementara itu, tiga hari yang lalu, Porowski telah berkongsi beberapa foto dan video di Instagram, mendokumentasikan pengembaraannya di Kuching termasuk klip dari gerai ‘kueh chap’ yang popular di Carpenter Street.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bulan lalu, Henry Golding telah mengejutkan banyak peminat tempatannya dengan kiriman Instagram bahawa dirinya sedang bergambar dengan sepinggan ‘kolo mee’ di Kafe Chong Choon di Jalan Abell, Kuching.

Baca juga artikel yang berkaitan:

Artikel asal oleh: iloveborneo.my

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 TOKYO: Sebuah kilang pembuatan Jepun mendapat perhatian warga net baru-baru ini kerana mengeluarkan produk tukul berbentuk seperti pisang sebenar. Kilang besi Ikeda yang...

Mamak News

0 Bantuan Kepada Penduduk Palestin Di Gaza Tidak Cukup – PBB WASHINGTON, 30 Nov (Bernama-AA) — Setiausaha Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) Antonio Guterres...

Hiburan

0 PETALING JAYA – “Selepas jadi bapa, rasa muda semula (ketawa). Demikian respons rawak hero Malaya, Remy Ishak apabila disuakan pertanyaan bagaimana perasaan selepas...

Lifestyle

0 Usaha Bersama BNM-PDRM Tangani Perniagaan Wang Haram di Sarawak BNM Dan PDRM Serbu Lapan Premis Perniagaan Perkhidmatan Wang Tanpa Lesen Di Sarawak. Bank...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications