Hi, what are you looking for?

#image_title

Hiburan

Hubungan Nourul dengan anak sulung dingin?


BERKONGSI detik kelahiran anak sulung sekitar 25 tahun lalu, hantaran dimuat naik penyanyi Nourul Depp dalam Instagram mencetuskan tanda tanya ramai.

Tidak menyatakan sebarang permasalahan dengan Ayu Nazirah, penyanyi itu hanya memberi bayangan seolah-olah sesuatu terjadi antara mereka.

Nourul sepertinya memberi gambaran hubungan dingin dengan anaknya pada saat ini yang mungkin telah mengguriskan hatinya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Wanita dalam gambar ini, dah ‘mati’ semasa membesarkan anak gadisnya. Dia mengambil seorang wanita baharu untuk menjadi ibunya sehingga dia berumur 23 tahun.

“Wanita di sini dilahirkan semula kepada orang yang berbeza. Dan bayi perempuan itu adalah milik orang lain dan wanita lain yang boleh dia panggil ibu,” katanya.

Frasa tersebut membuatkan peminat meninggalkan komen bertanyakan hal apa sebenarnya yang terjadi anatara mereka, namun dibalas dengan tenang oleh Nourul tetapi tetap meninggalkan spekulasi.

Mizz Lahar harap semuanya baik-baik saja dan Nourul sekeluarga di Bali, Indonesia terus dilingkungi kesejahteraan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Mizz Lahar: Seorang pelakon buat hal lagi biarkan anak gadis kawan sendiri bertunggu tangga di rumahnya sampai enggan balik.


Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 KUALA LUMPUR – Panik melihat anggota Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) membuat sekatan menyebabkan ada penunggang motosikal sanggup membahayakan diri dengan melawan arus bagi...

Mamak News

0 “Tidak Mencela, Memfitnah, Memaki Hamun Terhadap Sesiapa, Keindahan Pekerti Dan Akhlak Rasulullah SAW” – PM PUTRAJAYA —  Bersempena sambutan Maulidur Rasul, Perdana Menteri,...

Mamak News

0 IPOH – Sebanyak 10,568 notis dikeluarkan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) kepada penunggang motosikal atas pelbagai kesalahan sepanjang Op Khas Motosikal 2023 dilancarkan bermula 1...

Sukan

0 IPOH – Biarpun membuat penampilan sulung pada perlumbaan Le Tour de Langkawi (LTdL) 2023, namun ia ternyata tidak mendatangkan masalah buat pelumba Caja...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications