Hi, what are you looking for?

Mamak News

Individu menang Ford Mustang, Ducati orang berbeza


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

MUAR – Pemuda yang memenangi kereta sport jenis Ford Mustang Ecoboost model 2016 dalam cabutan bertuah ketika menyertai pertandingan memancing di Tasik Darul Aman, Jitra, Kedah menafikan bahawa individu yang memenangi motosikal berkuasa tinggi adalah dirinya.

Muhammad Amerrul Hakimi Mohd. Suhaili, 24, berkata, dia tidak mengenali individu yang membawa pulang Ducati Panigale 1199 dalam acara sama pada tahun 2017.

“Saya tidak mengenali individu tersebut, kenapa tuduh dan viralkan benda yang tidak betul tanpa usul periksa terlebih dahulu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Kepada yang kata saya ada kroni, pakai ‘kable’, orang dalam la apa semua itu, boleh tengok semula kat laman Joran Bukit Merah Laketown.

“Dekat situ ada buat ‘live’ dan tunjuk macam mana telusnya cara mereka buat cabutan bersaksikan orang ramai di sekeliling,” jelasnya ketika dihubungi di sini hari ini.

Muhammad Amerrul memberitahu, kereta mewah itu telah diserahkan kepada bapanya, Mohd. Suhaili Ramli sebagai hadiah hari lahir.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Katanya, terpulang kepada bapanya sama ada mahu menjual atau sebaliknya.

Terdahulu, pada 28 Disember lalu, pemuda kelahiran Muar itu menjadi tular apabila memenangi hadiah utama kereta sport mewah yang bernilai antara RM250,000 hingga RM270,000 itu.

“Pada asalnya, niat saya nak ke sana memang saja-saja. Tak berharap sangat untuk menang tapi ada lah niat juga kalau dapat kereta itu, nak bagi ayah sempena ‘birthday’ dia pada 28 Disember baru ni.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saya beli tiket ke tempat memancing itu pada tarikh yang sama hari jadi ayah pada 28 Disember 2021 dan daftar dalam Group Team Lanun Johor,” katanya. -K! ONLINE

 Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Hiburan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. ANDAIAN peminat berkenaan keintiman Johnny Depp dengan peguamnya hampir tepat apabila bintang sensasi itu kini dikatakan menjalinkan cinta...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja di Dalam Perkhidmatan Awam Malaysia (Cuepacs) membantah sepenuhnya pelaksanaan serta penubuhan Single...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. Bising Di Pagi Ahad, Jiran Nekad Beri Surat “Warning” Suruh “Stop” Bising Atau Lapor Polis  AUSTRALIA – Seorang...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PHILADELPHIA: Amerika Syarikat digegarkan lagi dengan insiden tembakan berhampiran padang sebuah sekolah di barat laut Philaphia selepas perlawanan...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications