Hi, what are you looking for?

#image_title

Mamak News

Isu Anugerah: Adam Adli Nak Jumpa Zhiddin


adam adli zhiddin

Isu Anugerah: Adam Adli Nak Jumpa Zhiddin

TIMBALAN Menteri Belia & Sukan, Adam Adli mahu bertemu dengan pempengaruh sastera terkenal, Zhiddin Aziz bagi membincangkan isu yang berlaku baru-baru ini.

Adam dalam satu kenyataan di laman X (dahulu dikenali sebagai Twitter) berkata, pertemuan itu harus dilakukan ekoran sudah timbul beberapa spekulasi mengenainya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Memandangkan terlalu banyak perkara yang berbentuk spekulasi timbul sehingga mengheret banyak pihak, saya kira adalah baik agar pertemuan diadakan untuk rungkai isu ini secara baik.

“Saya sudah minta pejabat untuk hubungi Zhiddin dan segera aturkan pertemuan antara kami dalam minggu akan datang ini. Looking forward,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Dalam kenyataan sama, Adam sebelum itu turut menyifatkan Zhiddin memiliki potensi dan contoh yang baik dalam menyuarakan sesuatu isu, khususnya buat golongan belia sepertinya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Kami faham perasaan dan mungkin ketidakpuasan hati Zhiddin berkait isu tempoh hari. Beliau bebas untuk luahkan perasaan menerusi medium pilihannya.

“Zhiddin ada potensi yang baik sebagai contoh buat golongan belia. Banyak ruang yang tersedia buat beliau, malah beliau sendiri berhasil cipta ruang sendiri,” kata Ahli Parlimen Hang Tuah Jaya itu.

Sebelum ini, timbul satu isu melibatkan anak penyampai berita terkenal, Allahyarham Aziz Desa itu yang mendakwa dirinya tidak dinamakan sebagai pemenang bagi suatu anugerah di bawah Kementerian Belia & Sukan (KBS).

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: X Adam Adli

The post Isu Anugerah: Adam Adli Nak Jumpa Zhiddin appeared first on Siakap Keli.

Artikel asal oleh: Siakap Keli

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 TOKYO: Sebuah kilang pembuatan Jepun mendapat perhatian warga net baru-baru ini kerana mengeluarkan produk tukul berbentuk seperti pisang sebenar. Kilang besi Ikeda yang...

Mamak News

0 Bantuan Kepada Penduduk Palestin Di Gaza Tidak Cukup – PBB WASHINGTON, 30 Nov (Bernama-AA) — Setiausaha Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) Antonio Guterres...

Lifestyle

0 Usaha Bersama BNM-PDRM Tangani Perniagaan Wang Haram di Sarawak BNM Dan PDRM Serbu Lapan Premis Perniagaan Perkhidmatan Wang Tanpa Lesen Di Sarawak. Bank...

Mamak News

0 SEMARANG: Seorang kanak-kanak perempuan berusia lapan tahun tular dalam media sosial kerana kepetahannya bertutur dalam bahasa Inggeris dengan loghat British. Kinara Arnintya Pratista,...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications