Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom
#image_title

Hiburan

Jatuh cinta 10 minit bersama Cha Eun-Woo


CHA Eun-woo, bukan satu nama asing dalam industri hiburan Korea Selatan. Memiliki pakej lengkap, Eun-woo bukan sahaja mendakap populariti di negara kelahiran tetapi namanya turut meledak di seluruh dunia.

Mula dikenali sebagai anggota kumpulan Astro, Eun-woo seterusnya menempa nama sebagai pelakon dan meledak dengan beberapa drama popular lakonannya seperti True Beauty dan A Good Day To Be A Dog.

Mengubat kerinduan peminat di Malaysia, platform penstriman video OTT, Viu bakal menambat hati ramai dengan membawa Eun-woo sempena siri jelajah iaitu 2024 Just One 10 Minute: Mystery Elevator di Stadium Malawati Shah Alam pada 24 Februari depan.

Advertisement. Scroll to continue reading.
| Kampungmamakcom
Acara yang berkonsepkan Just One 10 Minute tersebut membawa maksud saya akan menunjukkan kepada anda segala galanya tentang Eun woo untuk membuat anda jatuh cinta dalam tempoh 10 minit

Konsep tersebut mula diperkenalkan pada pertemuan bersama peminat di beberapa buah negara Asia sebelum ini dan mendapat maklum balas yang sangat baik berikutan persembahan beliau yang mantap dan berkualiti tinggi.

Siri jelajah solo tersebut bukan hanya diadakan di Malaysia tetapi turut meliputi beberapa buah negara Asia lain seperti Korea Selatan, Thailand, Jepun, Filipina, Singapura dan Indonesia bermula 13 Februari depan sehingga 20 April.

Acara tersebut merupakan sebahagian daripada siri Viu Scream Dates yang merupakan acara bertemu peminat yang ditawarkan Viu di seluruh pasarannya.

Viu Scream Dates yang sudah diadakan beberapa kali itu bertujuan untuk memperluaskan pengalaman Viu di luar skrin selain mendekatkan para selebriti dengan peminat mereka melalui acara dan pengalaman langsung.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Nikmati sendiri jelajah ‘fan concert’ Eun-woo di Malaysia dengan tiga pilihan tiket: VVIP (RM858), VIP (RM558), dan CAT1 (RM358). Semua pemegang tiket akan menerima kad foto yang ditandatangani Eun-woo.

Tiket boleh didapati dalam laman web Ticket2u.com untuk pra-jualan kelab rasmi peminat Eun-woo pada 10 Januari 2024 pukul 12 tengah hari hingga 11.59 pagi 11 Januari.

Pelanggan Viu Premium pula akan berkesempatan bertemunya pada 11 Januari 2024 pukul 12 tengah hari hingga 11.59 pagi, 12 Januari. Jualan umum akan bermula pada 12 Januari 2024, waktu yang sama.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pemegang tiket VVIP pula layak mendapat pas eksklusif untuk sesi Hi-Bye dan raptai dengan hanya 30 individu bertuah yang akan menerima kad foto istimewa tulisan tangan oleh Eun-woo sendiri.

Malah, 100 pemegang tiket VVIP dan 25 pemegang VIP dan CAT1 berpeluang menerima poster yang telah ditandatangani oleh Eun-woo.

Selain itu, peminat dari semua kategori pula berpeluang untuk memenangi sejumlah 10 barangan eksklusif yang ditandatangani aktor tersebut.

Advertisement. Scroll to continue reading.


Sumber: Kosmo Online

Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Sukan

3s SHAH ALAM – Kemenangan Malaysia melangkah ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 terpaksa dibayar harga mahal apabila kedua pemain...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah mendedahkan sikap berdegil enggan mendengar nasihat suami mengakibatkannya menjadi mangsa scammer dengan kerugian mencecah...

Sukan

0 SHAH ALAM – Skuad badminton negara menepati ramalan mara ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 selepas bangkit mengatasi Singapura...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Bertahun menyimpan hasrat untuk memiliki perniagaan sendiri, aktor Zahiril Adzim bersyukur merealisasikan impian apabila membuka sebuah butik sebagai persediaan bersara...

Advertisement