Hi, what are you looking for?

Hiburan

Kajol tak mahu nampak miskin


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

PELAKON Kajol juga tidak terlepas daripada mendapat kritikan daripada netizen apabila dia digelar ‘wanita sombong’ lantaran sikap sendiri terhadap peminat.

Menerusi temu bualnya dalam program Koffee With Karan baru-baru ini, Kajol dikecam hebat apabila secara terang-terangan mengakui tidak mahu kelihatan seperti seorang wanita miskin.

“Saya tidak rela berpenampilan seperti seorang wanita miskin. Walaupun terpaksa melakonkan watak wanita kampung, saya enggan kelihatan seperti wanita miskin sebenar,” katanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ujar isteri kepada aktor Ajay Devgn itu, dia sudah membuat keputusan sejak awal pembabitannya dalam industri perfileman Bollywood bahawa dia mahu kelihatan seperti wanita kaya setiap masa.

“Sejak awal saya sudah menetapkan bahawa penampilan saya harus berstatus tinggi dan mewah. Saya tidak boleh kelihatan miskin,” ujarnya.

Lantaran itu, Kajol telah dianggap sombong oleh netizen lantaran mengakitkan beberapa sikapnya yang dianggap buruk.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Antaranya, Kajol dikenali sebagai selebriti yang suka memarahi wartawan selain kerap menolak permintaan peminat untuk berswafoto dengannya.


Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – Seorang pengantin wanita meluahkan rasa terkilan apabila masih belum menerima sebarang gambar dan video akad...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. BEIJING: Bekas Presiden China, Jiang Zemin yang mengemudi negara itu melalui era transformasi dari akhir 1980-an ke alaf...

Sukan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. LUSAIL – Ketua Jurulatih Portugal, Fernando Santos boleh menarik nafas lega selepas pasukan itu mengesahkan tempat ke pu­singan...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. Asia Bukan Lagi Pasukan Untuk Kutip Mata, Dah Boleh Gugat ‘Gergasi’ Kejohanan Piala Dunia FIFA 2022 yang berlangsung...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications