Hi, what are you looking for?

Sukan

KDA FC dijangka bakal terima tajaan hampir RM2 juta


Mohd Daud (dua kiri) melihat produk-produk kesihatan yang dihasilkan oleh Aafiyat Group. Turut kelihatan Khamal Idris (kiri) dan Aidil Azwal (kanan).

Oleh: AMMAR HAZIQ

SYARIKAT kumpulan berasaskan produk-produk nutrisi dan diet, Aafiyat Group menjadi pihak terbaru yang berminat menjalinkan kerjasama dengan pasukan gergasi bolasepak utara, Kedah Darul Aman (KDA) FC.

Difahamkan, perbincangan telah mencapai kata sepakat dan akan dimuktamadkan dalam masa terdekat melibatkan tajaan mencecah hampir RM2 juta bagi musim 2022.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Aidil Azwal Zainuddin berkata, kerjasama itu adalah merupakan peluang terbaik untuk syarikatnya yang berteraskan kesihatan, kesejahteraan dan kebajikan holisitik dalam menjenamakan syarikat tersebut.

Menurutnya, pihaknya bakal bekerjasama dalam penajaan dari segi kewangan dan juga tajaan kemudahan yang ada di Aafiyat Group, Ampang Business Center, Ampang Jajar, Alor Setar.

Mohd Daud (empat kanan) dan Aidil Azwal (kiri) bergambar kenangan selepas perjumpaan di Aafiyat Group, Ampang Business Center, Ampang Jajar, Alor Setar.

“Bakal tajaan juga dalam bentuk bantuan-bantuan dari sudut produk-produk nutrisi dan diet yang akan dimanfaatkan pemain,” katanya yang dipetik melalui Facebook KDA FC.

Beliau berkata demikian selepas menerima kehadiran Patron KDA FC, Tan Sri Dr. Mohd Daud Bakar di Ampang Business Center pada Ahad.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Aafiyat Group telah berbesar hati menaja kemudahan tempat mesyuarat dan jamuan bagi perjumpaan penyokong Kedah dan juga barisan jurulatih Kedah.

Turut hadir dalam sesi pertemuan tersebut adalah Ketua Pegawai Eksekutif KDA FC, Khamal Idris Ali.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Artikel ini diolah & diterbitkan ke Siakap Keli dengan kebenaran dari sumber asal. ‘Panda Walker‘ Sebak Dapat Basikal Sebagai Hadiah Seorang Panda Walker...

Mamak News

0 NEW YORK, 31 Jan (Bernama) — Dunia sukan berdukacita dengan pemergian juara ski Amerika Syarikat (AS), Kyle Smaine yang terbunuh dalam insiden runtuhan...

Mamak News

78s Jadi Tuan Rumah, Arab Saudi Dilapor Bina Resort Ski Di Padang Pasir Arab Saudi dilapor akan membina sebuah pusat sukan musim sejuk terkemuka...

Mamak News

81s “Artis Pun Orang Biasa Juga,” Sabri Yunus Akui Minat Bundle Dari Tahun 1970-an Dalam hidup ini, manusia sentiasa mempunyai pilihan dalam setiap urusan...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications