Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom
#image_title

Hiburan

Kelly Osbourne diharamkan buat pembedahan plastik


HASRAT penyanyi dan pelakon Kelly Osbourne untuk mengubah wajahnya bersempena tahun baharu 2024 dengan melakukan pembedahan plastik tidak kesampaian apabila dia dilarang keras oleh kedua orang tuanya.

Selebriti berusia 39 tahun itu sudah lama berhasrat untuk melakukan pembedahan plastik pada bahagian wajah dan leher supaya kelihatan lebih cantik.

“Saya merancang untuk melakukan ‘sesuatu’ pada wajah supaya kelihatan lebih runcing dan muda menjelang usia 40 tahun pada 2024. Namun kedua-dua orang tua saya tidak mengizinkannya,” ujar Kelly.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kata ibu kepada seorang cahaya mata itu, bapanya, Ozzy Osbourne melarang keras dia melakukan pembedahan plastik kerana bimbang terjadi perkara yang tidak sepatutnya.

Begitu juga dengan ibunya, Sharon Osbourne yang tidak membenarkan dia melakukan sebarang pembedahan pada tubuh badannya.

Kata Kelly, ibunya pernah melakukan suntikan wajah, namun akhirnya menyesal kerana hasilnya tidak seperti yang diharapkan.

Advertisement. Scroll to continue reading.


Sumber: Kosmo Online

Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Sukan

3s SHAH ALAM – Kemenangan Malaysia melangkah ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 terpaksa dibayar harga mahal apabila kedua pemain...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah mendedahkan sikap berdegil enggan mendengar nasihat suami mengakibatkannya menjadi mangsa scammer dengan kerugian mencecah...

Sukan

0 SHAH ALAM – Skuad badminton negara menepati ramalan mara ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 selepas bangkit mengatasi Singapura...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Bertahun menyimpan hasrat untuk memiliki perniagaan sendiri, aktor Zahiril Adzim bersyukur merealisasikan impian apabila membuka sebuah butik sebagai persediaan bersara...

Advertisement