Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Lain Dari Yang Lain, Ajishou Sushi Tawar Buffet ‘Makan Sepuasnya’ Sempena Ramadan Ini


Anda boleh makan sushi sepuasnya!

Lain Dari Yang Lain, Ajishou Sushi Tawar Buffet ‘Makan Sepuasnya’ Sempena Ramadan Ini. Ajishou Sushi adalah restoran sushi yang popular di kalangan penduduk Kuching, Sarawak. Kini, Ajishou Sushi menawarkan promosi buffet Ramadan yang menarik pada harga yang sangat berpatutan, serendah RM20 sahaja.

Promosi ini tersedia di dua cawangan, iaitu di Farley Batu 6 dan Plaza Merdeka. Menariknya lagi, promosi buffet Ramadan ini membolehkan pengunjung makan sepuasnya.

Lain Dari Yang Lain, Ajishou Sushi Tawar Buffet 'Makan Sepuasnya' Sempena Ramadan Ini
Lain Dari Yang Lain, Ajishou Sushi Tawar Buffet ‘Makan Sepuasnya’ Sempena Ramadan Ini. Kredit: Facebook

Promosi hanya sah di cawangan Farley dan Plaza Merdeka

Ini bermakna, pengunjung boleh menikmati pelbagai jenis hidangan sushi tanpa had. Bagi peminat sushi di Kuching, ini adalah peluang keemasan anda untuk merasai pelbagai jenis sushi yang lazat dan berkualiti.

Lain Dari Yang Lain, Ajishou Sushi Tawar Buffet 'Makan Sepuasnya' Sempena Ramadan Ini

Bagi sesetengah orang, mungkin ada kebimbangan tentang kualiti hidangan pada harga yang begitu murah. Namun, jangan risau, Ajishou Sushi terkenal dengan kualiti dan kesegaran bahan-bahan yang digunakan dalam penyediaan hidangan mereka. Selain itu, restoran ini sentiasa memastikan bahawa hidangan yang disajikan adalah selamat dan bersih untuk dimakan oleh pelanggan.

Untuk buffet yang ditawarkan ini, mereka mengenakan caj sebanyak RM 45.90 untuk dewasa dan RM 22.90 untuk kanak-kanak. Berbaloi bukan!

Oleh itu, bagi warga Kuching yang ingin menikmati hidangan sushi berkualiti pada harga yang berpatutan, jangan lepaskan peluang untuk mengunjungi Ajishou Sushi pada musim Ramadan ini di dua cawangan tersebut.

Lagi senarai buffet ramadan sekitar Kuching:

Artikel asal oleh: iloveborneo.my

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Hannah Yeoh Jumpa Zii Jia Minggu Depan KUALA LUMPUR, 31 Mac (Bernama) — Menteri Belia dan Sukan Hannah Yeoh akan mengadakan pertemuan dengan...

Mamak News

0 SEBERANG PERAI – Seramai 12,380 warga asing yang ditahan di depoh imigresen di seluruh negara telah dihantar pulang ke negara masing-masing tahun ini....

Mamak News

0 SEREMBAN – Kementerian Pendidikan (KPM) kini sedang meneliti pendekatan Pelaksanaan Sekolah Mo Khas Komprehensif 9 Tahun (K9) atau Pelaksanaan Peroperasian Sekolah Mo Khas...

Mamak News

0 China Mula Buka Sempadan Kepada Kumpulan Pelancong Asing BEIJING, 31 Mac (Bernama-Sputnik) — China membuka semula sempadan untuk kumpulan pelancong asing bermula Jumaat,...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications