Hi, what are you looking for?

Mamak News

Lelaki tembak bekas teman wanita kerana enggan sambung cinta


BANGKOK: Gara-gara enggan meneruskan hubungan cinta yang terputus, seorang lelaki sanggup menembak bekas teman wanitanya di dalam satu kejadian di wilayah Nakhon Pathom, tengah Thailand.    

Lapor portal Thaiger, Anuthida, 27, ditembak di bahagian kepala, tangan dan kaki dengan menggunakan pistol berkaliber 38 oleh suspek dikenali sebagai Somphrong yang berusia 52 tahun.

Menurut pegawai balai polis Kamphaeng Saen, pihaknya menerima panggilan kecemasan mengenai kejadian tembakan berlaku di sebuah rumah di daerah Sa Si Mum.   

Advertisement. Scroll to continue reading.

 Jelasnya, ketika pasukan polis tiba di tempat kejadian, bilik tidur dalam rumah itu berlumuran darah, manakala Anuthida sudah dibawa ke Hospital Kamphaeng Saen.

Sementara itu, saudara mangsa, Pawanrat memberitahu polis bahawa kira-kira lima orang menginap di rumah berkenaan.

Katanya, ketika kejadian, teman lelaki Anuthida datang ke rumah mereka pada awal pagi tanpa diundang dan mereka bertengkar selama beberapa jam.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Somphrong cuba mengambil hati Anuthida, namun dia enggan kembali kepadanya. Mangsa kemudian menyuruh Somphrong keluar tetapi lelaki itu tidak berbuat demikian.

“Anuthida masuk ke bilik tidur untuk mengelak Somphrong, namun dia mengekorinya. Ketika itu, kedengaran bunyi tembakan beberapa kali,” katanya.

Menurut Pawanrat, dia bergegas memasuki bilik itu dan menemukan Anuthida terbaring di atas lantai berlumuran darah dan sukar bernafas.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Jelasnya, Somphrong melarikan diri dengan trak pikap berwarna hitam menghala ke arah daerah Khamphaeng Saen.


Sumber: Utusan Malaysia

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Hannah Yeoh Jumpa Zii Jia Minggu Depan KUALA LUMPUR, 31 Mac (Bernama) — Menteri Belia dan Sukan Hannah Yeoh akan mengadakan pertemuan dengan...

Mamak News

0 SEBERANG PERAI – Seramai 12,380 warga asing yang ditahan di depoh imigresen di seluruh negara telah dihantar pulang ke negara masing-masing tahun ini....

Mamak News

0 SEREMBAN – Kementerian Pendidikan (KPM) kini sedang meneliti pendekatan Pelaksanaan Sekolah Mo Khas Komprehensif 9 Tahun (K9) atau Pelaksanaan Peroperasian Sekolah Mo Khas...

Mamak News

0 China Mula Buka Sempadan Kepada Kumpulan Pelancong Asing BEIJING, 31 Mac (Bernama-Sputnik) — China membuka semula sempadan untuk kumpulan pelancong asing bermula Jumaat,...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications