Hi, what are you looking for?

Netizen

Lukisan Kartun RM2 Di Shopee Ini Memang Lawak!


Sejak akhir-akhir ini telah menjadi satu trend di mana ramai seller di Shopee menyediakan perkhidmatan kreatif seperti melukis gambar potret mahupun karikatur muka anda sendiri.

Harganya tidaklah mahal, malah ada yang menawarkan pada harga serendah 50 sen sahaja dan anda boleh dapat hasil lukisan gambar anda yang unik dan kelakar!

Seperti yang terjadi kepada seorang lelaki ini apabila dia telah menempah lukisan gambarnya di Shopee pada harga RM2 telah menarik perhatian ramai di Twitter baru-baru ini.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lihat tweet tersebut di bawah:

Sengaja order lukisan RM2, dapat hasil yang mencuit hati

Menerusi tweet yang dimuat naik oleh @fazleyjalal, dia berkongsi pengalaman menempah gambarnya untuk di’kartun’kan di Shopee.

Namun dia tidak menyangka hasil lukisan yang diterimanya sungguh lucu dan mencuit hati.

Advertisement. Scroll to continue reading.

BACA: [VIDEO] Undang Dekah Netizen, Kerajaan Akhirnya Telah Makbulkan Permintaan Lelaki Ini!

Katanya, “Hati kental boleh order dengan mamat ni dekat Shopee. Dalam 30 minit dah siap, kalau tak banyak order. Haha for fun je kot aku rasa dia buat service ni.

Tempah gambar dengan seller lain pula

Bukan itu sahaja, @fazleyjalal turut menempah gambar pada seller-seller lain pula. Hasilnya memang menghiburkan dan unik sekali!

Lihat hasil-hasil tersebut di bawah:

Advertisement. Scroll to continue reading.

Netizen terhibur melihat hasil lukisan RM2 tersebut

Perkongsian @fazleyjalal mendapat perhatian netizen, rata-rata netizen turut terhibur melihat hasil lukisan itu.

Lihat apa kata netizen:

Kalau korang berminat nak gambar korang pula dilukis, boleh beli dekat sini: https://shp.ee/mypzmzf

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 JAKARTA: Perhimpunan Advat Indonesia (Peradi) bekerjasama dengan Majlis Peguam Malaysia dalam usaha memajukan peranan masing-masing di persada antarabangsa. Perkara itu diumumkan oleh Pengerusi...

Hiburan

0 KAJANG – Penyanyi Sissy Imann mengakui menyesal terlampau mengikut emosi sehingga mengambil keputusan menjual album sulung hanya pada harga RM20, sedangkan kos pembikinan...

Mamak News

0 KANGAR – Bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sanglang cedera pada bahagian kepala selepas diserang seorang lelaki dipercayai bermasalah mental di Masjid Alwi,...

Sukan

0 PETALING JAYA – Pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) melaungkan amaran selepas berjaya menewaskan pasukan gergasi Rusia, Lomotiv Moscow 1-0 pada aksi persahabatan sempena...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications