Hi, what are you looking for?

paul pogba layan omar hana

Sukan

Paul Pogba Layan Kartun Omar & Hana


Pemain bola sepak Perancis dan Manchester United, Paul Pogba dilihat menonton kartun yang dimiliki oleh syarikat animasi Malaysia, Omar & Hana.

Menerusi satu hantaran Facebooknya, Pogba jelas kelihatan sedang memegang alat kawalan jauh dan kelihatan gambar kartun Omar & Hana versi Bahasa Inggeris terpapar di kaca TV beliau.

“Bersama C72+ TV terbaru saya dari TCL dan ianya skrin bersaiz XXL.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Sesi menonton filem bersama keluarga di rumah!” Jelas Pogba di Facebook.

Omar & Hana merupakan animasi kartun berunsurkan Islamik yang dihasilkan oleh syarikat animasi Malaysia, Digital Durian (DD).

Digital Durian merupakan antara peneraju syarikat animasi dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam menghasilkan isi kandungan berilmiah untuk tatapan anak-anak bersama ibu-bapa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Hantaran berkaitan kartun Omar & Hana oleh pemain bola sepak dunia dengan jumlah pengikut melebihi 73 juta pengikut ini secara tidak langsung menaikkan lagi status kartun Omar & Hana untuk pasaran antarabangsa.

Laman YouTube Omar & Hana versi Bahasa Inggeris kini menerima capaian meluas dengan jumlah pengikut melebihi angka 900,000.

Kredit: MakanBola

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 JAKARTA: Seorang lelaki dari wilayah Soppeng di Sulawesi Selatan ditahan polis selepas bertindak kejam membunuh bapa tirinya yang sedang tidur dengan menggunakan sebatang...

Mamak News

0 Batal Atau Tak Kunyah Gula-Gula Getah Ketika Berpuasa? Ini Jawapan Mufti Di bulan Ramadan ini, pasti ramai diantara kita yang mempunyai masalah nafas...

Sukan

0 VALLETTA (MALTA) – ­Pres­tasi semasa Mateo Retegui mengukuh­kan lagi pendirian pengendali Itali, Roberto Mancini yang bersedia untuk beri peluang kepada mana-mana pemain dua...

Mamak News

0 BATU PAHAT – Taktik menjadikan kereta sebagai stor menyimpan dadah akhirnya berjaya dihidu polis selepas seorang lelaki berusia 37 tahun ditahan di Pekan...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications