Hi, what are you looking for?

paul pogba layan omar hana

Sukan

Paul Pogba Layan Kartun Omar & Hana


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

Pemain bola sepak Perancis dan Manchester United, Paul Pogba dilihat menonton kartun yang dimiliki oleh syarikat animasi Malaysia, Omar & Hana.

Menerusi satu hantaran Facebooknya, Pogba jelas kelihatan sedang memegang alat kawalan jauh dan kelihatan gambar kartun Omar & Hana versi Bahasa Inggeris terpapar di kaca TV beliau.

“Bersama C72+ TV terbaru saya dari TCL dan ianya skrin bersaiz XXL.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Sesi menonton filem bersama keluarga di rumah!” Jelas Pogba di Facebook.

Omar & Hana merupakan animasi kartun berunsurkan Islamik yang dihasilkan oleh syarikat animasi Malaysia, Digital Durian (DD).

Digital Durian merupakan antara peneraju syarikat animasi dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam menghasilkan isi kandungan berilmiah untuk tatapan anak-anak bersama ibu-bapa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Hantaran berkaitan kartun Omar & Hana oleh pemain bola sepak dunia dengan jumlah pengikut melebihi 73 juta pengikut ini secara tidak langsung menaikkan lagi status kartun Omar & Hana untuk pasaran antarabangsa.

Laman YouTube Omar & Hana versi Bahasa Inggeris kini menerima capaian meluas dengan jumlah pengikut melebihi angka 900,000.

Kredit: MakanBola

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – Satu kejadian gempa bumi sederhana berlaku di Kepulauan Talaud, Indonesia pada pukul 7.16 malam tadi....

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. Oyen Buat Hal Lagi, Kali Ini Menyamar Jadi Kapibara Di Zoo Negara Cuaca sejuk sejak kebelakangan ini ekoran...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PUTRAJAYA – Perdana Menteri Datuk Seri Is Sabri Yaakob membangkitkan kekecewaan Malaysia dalam isu Palestin dan Myanmar terutamanya...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. Saintis Temui Virus Covid Baharu Dalam Kelawar, Dipercayai ‘Kalis’ Terhadap Vaksin Sedia Ada Saintis mendakwa bahawa telah menemui...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications