Hi, what are you looking for?

Sukan

Pengurus Liga Fantasi perlu bijak pilih pemain United, Newcatsle


BINTANG Manchester City, Newcastle United dan Manchester United dijangka menjadi pilihan kebanyakan pengurus untuk cuba mengatur perancangan terbaik bagi Fantasi Liga Perdana Inggeris (FPL) Minggu ke-22.

Setiap pasukan sudah mengharungi rehat sekurang-kurang­nya seminggu dan tempoh itu pasti membuka peluang kepada setiap pengurus kelab melakukan tambah baik taktikal.

Dengan beberapa pasukan mempamerkan prestasi lebih konsisten, ia mungkin memudahkan setiap pengurus pasukan Liga Fantasi Kosmo! membuat pilihan pemain dan langkah memilih pemain dari kelompok empat teratas sebagai jalan mudah meraih mata terbanyak.

Advertisement. Scroll to continue reading.

United dan Leeds akan bermain dua kali minggu ini wajar dimanfaatkan, sekurang-kurangnya pemain pilihan ada peluang untuk perbaiki prestasi.

Kosmo! kali ini berkongsi beberapa tips bagi membolehkan para pengurus FPL melakukan pemilihan terbaik bagi memastikan pasukan masing-masing mampu kutip mata sebanyak mungkin.

PENJAGA GOL
DAVID DE GEA sudah memainkan peranan besar kepada United sejak akhir-akhir ini dan bintang Sepanyol itu dijangka terus konsisten setiap kali ketangkasannya ditagih oleh pasukan.

Advertisement. Scroll to continue reading.
DE GEA

PERTAHANAN
WILLIAM SALIBA berpeluang untuk memastikan pertahanan Arsenal kekal tanpa bolos memandangkan Everton dihimpit masalah prestasi dan kutipan mata bonus mampu melonjakkan pemain ini jika menang.

SALIBA

TENGAH
MARCUS RASHFORD terbukti memiliki naluri penjaring gol buat Red Devils dan dua perlawanan bakal diharungi United sepanjang Minggu ke-22 wajar dimanfaatkan sebaik mungkin.

RASHFORD

PENYERANG
ERLING HAALAND memberikan pilihan mudah buat pengurus kerana kualitinya menjadi taruhan pemain fantasi bagi mendapatkan mata maksimum.

HAALAND

KAPTEN
KIERAN TRIPPIER terbukti mampu memimpin Newcastle muncul pasukan bolos paling sedikit dan prestasi cemerlang akan terus mampu dikekalkan pada pertemuan dengan West Ham.

TRIPPIER

 

 


Sumber: Kosmo Sukan

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 SEBERANG PERAI – Seramai 12,380 warga asing yang ditahan di depoh imigresen di seluruh negara telah dihantar pulang ke negara masing-masing tahun ini....

Mamak News

0 SEREMBAN – Kementerian Pendidikan (KPM) kini sedang meneliti pendekatan Pelaksanaan Sekolah Mo Khas Komprehensif 9 Tahun (K9) atau Pelaksanaan Peroperasian Sekolah Mo Khas...

Mamak News

0 China Mula Buka Sempadan Kepada Kumpulan Pelancong Asing BEIJING, 31 Mac (Bernama-Sputnik) — China membuka semula sempadan untuk kumpulan pelancong asing bermula Jumaat,...

Mamak News

0 SEREMBAN – SIRIM Berhad menyasarkan seramai 50,000 orang usahawan dapat dilahirkan menjelang tahun 2027 menerusi program pembangunan usahawan termasuk inisiatif tanggungjawab sosial korporat...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications