Hi, what are you looking for?

#image_title

Mamak News

Penyampai Berita Veteran, Raymond Goh Meninggal Dunia


Penyampai berita veteran, Raymond Goh dilaporkan telah menghembuskan nafas terakhir di Hospital Asunta di Petaling Jaya.

Memetik Awani sebentar tadi, Raymond Goh atau nama Islamnya Mohd Zaman Goh disahkan meninggal dunia pada jam 10.40 pagi tadi.

Difahamkan juga, Goh akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Bukit Kiara dan solat jenazah akan diadakan di Masjid At-Taqwa TTDI selepas solat asar.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sementara itu, wartawan Norman Goh turut menzahirkan simpati ke atas pemergian Goh di dengan mengatakan arwah mempunyai sifat yang sangat merendah diri.

Dia turut menambah Goh seorang yang sangat baik dan pasti akan dirindui ramai.

“Goh, yang terkenal dengan suara emasnya dalam industri media, mempunyai pengalaman lebih 30 tahun.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“(Seorang) rendah hati, merendah diri dan mudah didekati oleh ramai junior dalam industri, dia pasti akan dirindui ramai,” memetik ciapan yang ditulis sebentar tadi.

Untuk rekod, Goh memulakan kerjaya sebagai penyampai berita di 7 O’clock News dan kemudian beralih kepada Nightline di stesen televisyen berkenaan.

Berita lanjut menyusul.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Awani

Advertisement. Scroll to continue reading.


Artikel asal oleh: Siakap Keli

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Sukan

0 PETALING JAYA – Gimnas negara, Sharul Aimy Kamaru Hisam mencipta kejutan apabila membawa pulang pingat gimnastik artistik Sukan Asia Hangzhou menerusi disiplin melombol...

Mamak News

0 Kebakaran Tahfiz: Pemuda Rayu Ke Mahkamah Persekutuan Terhadap Sabitan Bunuh PUTRAJAYA, 29 Sept (Bernama) — Seorang pemuda memfailkan rayuan di Mahkamah Persekutuan atas sabitan...

Hiburan

0 Aktres berusia 51 tahun itu berkata, dia pelik dengan sikap individu yang suka memperlekehkan orang lain hanya disebabkan perkara remeh terutama jenis kenderaan dipakai....

Mamak News

0 KLANG – Seorang wanita yang juga penduduk Bagan Teo Chew, Pulau Ketam di sini, dilaporkan masih hilang dalam kebakaran tiga buah rumah di...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications