Hi, what are you looking for?

#image_title

Mamak News

Rangka mayat ibu, anak ditemukan bersandar di tandas rumah


DEPOK: Pasukan penyiasat Polis Metro Jaya selesai melakukan siasatan dan mengambil sampel di sebuah rumah yang menyaksikan rangka mayat ibu dan anak ditemukan di Cinere, Depok.

Rumah dua tingkat milik Grace Arijani Harahapan,68 dan David Ariyanto Wibowo, 38, yang ditemukan dalam keadaan rangka.

Siasatan di rumah itu berlangsung selama dua setengah jam dan merupakan kali kedua dilakukan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Jurucakap Polis Metro Jaya, Samian memberitahu, siasatan kali kedua di lokasi kejadian dilakukan bagi mengenal pasti gaya hidup dua beranak itu.

“Pasukan penyiasat meneliti pelbagai aspek yang ada di dalam rumah tersebut yang boleh menyebabkan kedua-dua beranak itu meninggal dunia.

“Kami berharap selepas siasatan dilakukan, polis boleh menyimpulkan punca dan bagaimana mereka meninggal dunia, sama ada dibunuh atau mati mengejut,” katanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Antara yang ditemukan polis termasuk sejumlah resit bayaran dan bekas makanan.

Terdahulu, mayat seorang wanita dan anak lelakinya ditemukan dalam keadaan rangka di rumah mereka di Depok, Jawa Barat pada Khamis lalu.

Kedua-duanya ditemukan dalam keadaan bersandar di dinding tandas yang tidak berkunci.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ketika di lokasi kejadian, polis juga menemukan bungkusan coklat dan nota tertulis ‘to you whomever’ dalam komputer riba.


Sumber: Utusan Malaysia

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 JASIN – Sebanyak 9,000 kampit beras putih pek 10 kilogram (kg) akan dijual pada harga RM26 di program khas jualan terbuka di semua...

Mamak News

0 MANILA: Dewan Rakyat Filipina meluluskan belanjawan 2024 bernilai 5.768 trilion peso (AS$101.3 bilion atau RM476.9 bilion) termasuk peningkatan pembiayaan keselamatan di Laut China...

Sukan

0 PETALING JAYA – Gimnas negara, Sharul Aimy Kamaru Hisam mencipta kejutan apabila membawa pulang pingat gimnastik artistik Sukan Asia Hangzhou menerusi disiplin melombol...

Mamak News

0 Kebakaran Tahfiz: Pemuda Rayu Ke Mahkamah Persekutuan Terhadap Sabitan Bunuh PUTRAJAYA, 29 Sept (Bernama) — Seorang pemuda memfailkan rayuan di Mahkamah Persekutuan atas sabitan...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications