Hi, what are you looking for?

Mamak News

Rider Basikal Ini Tidak Sengaja Calarkan Kereta, Tindakan Pemandu Memukul Rider Undang Kemarahan


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

Banyak insiden boleh terjadi secara tiba-tiba seperti kemalangan dan sebagainya. Akan tetapi, ia bukanlah tiket untuk anda menggunakan kekerasan untuk menyelesaikan masalah.

Terbaharu, seorang pengguna Twitter @PrinceRayDauz telah berkongsi klip video yang memaparkan rider foodpanda dipukul dan dimarahi oleh seorang wanita.

Kejadian tersebut dipercayai terjadi apabila rider itu telah menyebabkan kereta wanita itu calar ketika menaiki basikal. Lantaran itu, wanita itu bertindak merosakkan pemegang basikal rider itu sebelum bertindak dengan memukulnya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Menerusi video tersebut, dapat dilihat rider itu tidak berhenti meminta maaf dan tidak melawan apabila dipukul. Difahamkan, kejadian tersebut dipercayai berlaku di Filipina.

Perkongsian video itu telah mendapat perhatian orang ramai dan rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan tindakan wanita tersebut. Malah, para netizen sebulat suara mengatakan hal tersebu boleh dibincangkan baik-baik tanpa menggunakan kekerasan.

Bukan itu sahaja, rata-rata netizen turut mengecam tindakan wanita tersebut yang tidak mempunyai belas kasihan walaupun rider itu telah meminta maaf. Malah, para netizen juga berasa kasihan melihat rider itu menangis kesedihan dalam video itu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. ALOR GAJAH – “Tidak sampai lima minit hujan, pusaran angin menerbangkan bumbung bilik tengah, dapur dan bilik air,...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. TANAH MERAH – Seorang warga emas mengalami kerugian kira-kira RM10,000 selepas gelang tangan dan rantai lehernya diragut semasa...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. LUMUT – Seramai 61 pendatang asing tanpa izin (PATI) termasuk tujuh wanita yang cuba memasuki negara ini melalui...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. TANJUNG MALIM – Seorang lelaki maut selepas motosikal ditunggangnya terlibat kemalangan dengan sebuah treler di Jalan Jelawai dekat...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications