Hi, what are you looking for?

Mamak News

Sambut hari lahir ‘tumpang’ majlis orang lain


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

PETALING JAYA – Majlis sambutan hari lahir merupakan satu majlis yang ditunggu-tunggu dan kebiasaannya mempunyai kejutan yang tersendiri.

Namun apa yang berlaku kali ini agak berlainan apabila majlis sambutan hari lahir yang dirancang telah ‘ditumpang’ dengan sengaja oleh rakan sendiri.

Satu perkongsian di Twitter yang dikenali menerusi akaun @merbab3s, dia terkilan apabila satu majlis hari lahir kenalannya bertukar apabila ada rakannya yang lain menumpang majlis tersebut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Jelasnya, dia turut mendakwa terkejut dengan keadaan tersebut kerana dia adalah salah seorang yang menganjurkan ‘parti,’ hari lahir rakannya itu.

“Saya yang bertudung coklat berada di sebelah kiri, ketika nyanyian hari jadi kawan saya ingatkan nyanyi untuknya tetapi lagu tersebut dinyanyi kepada orang lain.

“Mereka nyanyikan pada gadis yang bertudung kelabu disamping kejutan bunga dari teman lelakinya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Lagi satu, majlis itu juga telah disiap dan dianjurkan oleh teman lelaki kawan saya yang sepatutnya meraikannya,” jelasnya.

Video tersebut turut mendapat cacian orang ramai dan menyifatkan ‘penumpang’ majlis orang itu tida maruah dan tidak tahu malu.

“Kenapa, awak sengkek sangat ke adik, teman lelaki tak boleh buat kejutan ke?

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Kalau tak ada duit sangat sambut sahaja tepi sungai, jangan tumpang majlis orang macam ni, malu lah sikit,” jelas Ryan Erdina.

“Kalau aku jadi orang dekat situ aku lari sahaja, malu kalau duduk sekali dengan orang ‘kehendak’ majlis orang ni,” jelas Aidawati. – KOSMO! ONLINE


Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. KAJANG – Aksi seorang lelaki tempatan mencuri tong gas di sebuah kediaman yang tular di media sosial akhirnya...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. KKR nafi dakwaan ‘Malaysia ke-12 terbawah miliki jalan raya terburuk’ KUALA LUMPUR, 4 Okt (Bernama) — Kementerian Kerja...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PETALING JAYA – Seorang wanita melahirkan rasa syukur apabila proses mengeluarkan wang simpanan ibunya yang menghidap str dipermudah...

Sukan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. BARCELONA – Pengendali Barcelona, Xavi Hernandez melaungkan keyakinan anak-anak buah­nya sudah bersedia menggempur gawang Inter Milan untuk membawa...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications