Hi, what are you looking for?

#image_title

Hiburan

Sebab kisah ‘bunian’, Tom dituduh lalok


BEKAS peserta Gegar Vaganza 9 (GV9), Tom meluahkan rasa kesal berdepan kutukan netizen berkenaan kisahnya bercerita pengalaman pernah disorok bunian ketika zaman kecil.

Luahan pemilik nama sebenar Raja Farah Afzal Raja Ikram itu dikongsikan dalam Facebook. Dia menyesal berkongsi cerita lama.

Katanya, ada orang hanya membaca tajuk sampai menyangka dia baru saja disembunyikan bunian sekali gus mengecamnya tanpa usul periksa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lebih teruk dalam ruangan komen ada yang mendakwa penyanyi itu berhalusinasi, selain menuduhnya lalok apabila bercerita kisah ketika berusia tiga tahun.

Mizz Lahar tak nampak di mana silapnya sebab dia berkongsi pengalaman yang turut diceritakan ahli keluarga sendiri serta orang kampung.

Jadi tak payahlah sampai dakwa Tom kongsi status dalam laman sosial ketika sedang lalok, suka berkhayal dan sebagainya. Kalau tak suka jangan baca.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Mizz Lahar: Selebriti seorang ini dari dulu rupa-rupanya percaya kepada ‘mak esah’.

 


Sumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

0 PUTRAJAYA – Ternakan di negara ini dilaporkan bebas daripada penyakit Nipah di mana jangkitannya boleh tersebar melalui sentuhan langsung dengan haiwan terjangkit selain...

Mamak News

0 Warga Emas Jadikan Rumah Tempat ‘Timbunan’ Sampah, Abai Keselesaan Jiran IPOH, 25 Sept (Bernama) — Sikap terlalu prihatin terhadap alam sekitar menyebabkan seorang warga...

Mamak News

0 NEW DELHI, India – Kenaikan tinggi harga bahan masakan utama seperti tomato dan bawang menyebabkan kebanyakan penduduk di India mengurangkan atau tidak menggunakan...

Mamak News

0 SINGAPURA: Singapura menaik taraf jet pejuang F-16 miliknya dengan keupayaan baharu dan maju untuk meningkatkan operasi, menurut Kementerian Pertahanan Singapura (MINDEF). F-16 yang...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications