Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom

Mamak News

Sorakan Gamat Sambut Park Seo Joon Di Sunway Pyramid


Sorakan Gamat Sambut Park Seo Joon Di Sunway Pyramid

Sunway Pyramid hari gamat seketika dengan kumpulan peminat tempatan menyambut kehadiran bintang drama What’s Wrong with Secretary Kim (2018) yang tiba di Malaysia.

Suasana meriah berkenaan dapat melihat menerusi perkongsian yang dimuat naik di akaun TikTok Astro Awani sebentar tadi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Difahamkan, kehadiran pelakon kacak Korea Selatan, Park Seo Joon itu ke Malaysia adalah sebahagian daripada kempen #PSJSahabatMILO.

@501awani

Wow! Semua dah ready nak jumpa Park Seo Joon ❤️‍🔥 #PSJSahabatMilo #AWANInews

♬ original sound – 🇲🇾Astro AWANI🇲🇾 – 🇲🇾Astro AWANI🇲🇾

Advertisement. Scroll to continue reading.

Peminat Park Seo Joon datang membanjiri Sunway Pyramid

Dalam video tersebut, dapat dilihat seluruh koridor pusat membeli belah tersebut dipenuhi para peminatnya. Ini dapat difahami memandangkan bertemu dengan pelakon kegemaran ramai itu merupakan salah satu impian terbesar peminat tempatannya.

Suara jeritan penuh bertenaga dapat didengar dengan jelas sebaik sahaja pelakon itu diumum akan tiba di lokasi berkenaan tidak lama lagi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sebelum ini, MILO telah memaklumkan bahawa pihaknya bakal membawa aktor tersebut ke Malaysia pada Februari sebagai sebahagian daripada kempen #PSJSahabatMILO.

Walau bagaimanapun, jumlah peminat yang dapat bertemu dengan pelakon tersebut dalam sesi lebih tertutup adalah terhad yang hanya melibatkan beberapa ratus orang sahaja.

Ini disebabkan, para peminat yang ingin bertemu Park Seo Joon perlu menyertai peraduan yang dianjurkan oleh MILO terlebih dahulu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Untuk menyertai peraduan tersebut, peserta perlu membeli beberapa produk MILO terpilih dengan nilai belian minimum RM 120 dalam satu resit.

Kemudian, peserta perlu mengisi maklumat peribadi pada ruang yang disediakan pada resit pembelian produk berkenaan.

Akhir sekali, mereka perlu menghantar gambar resit pembelian tersebut menerusi nombor telefon yang disediakan pihak MILO.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Difahamkan, sesi tertutup peminat bersama bintang Sahabat MILO tersebut hanya melibatkan 300 peminat. Mereka yang bertuah dipilih menerusi peraduan tersebut. Antaranya mereka berpeluang untuk menyertai sesi minum MILO bersama pelakon berkenaan.

Walau bagaimanapun, orang awam masih boleh hadir ke Sunway Pyramid dan menyambut ketibaan pelakon berkenaan. Acara tersebut berlangsung bermula pukul 11.00 pagi sehingga 3 petang hari ini.

Dilantik sebagai Sahabat MILO

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pada Ogos tahun lepas MILO mengumumkan variasi produknya yang menampilkan wajah tampan pelakon Korea Selatan tersebut.

Memetik laporan Marketing Interactive, MILO dan Park Seo Joon telah berkolaborasi dengan pelbagai pilihan produk MILO.

Suara pelakon tersebut telah digunakan dalam kempen promosi produk tersebut dan dialih suara kepada beberapa bahasa seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Bahasa Mandarin.

Advertisement. Scroll to continue reading.

BACA: ‘Oppa’ Park Seo Joon Datang Malaysia Tak Lama Lagi

Sumber: Astro Awani via TikTok 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Artikel asal oleh: Siakap Keli

Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Hiburan

3s KUALA LUMPUR – Terikat dengan kontrak kerja, pelakon Kimberly Chuah mendedahkan 2024 menjadi tahun ketiga tidak dapat meraikan Tahun Baru Cina bersama keluarga...

Mamak News

3s Kuala Lumpur, 12 Disember – Duta dan ikon pusat peningkatan akademik dan pakar untuk membantu pelajar Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) PTTI iaitu penyanyi...

Mamak News

6s Puas Hati, Ni Resipi Jelly Ball Yang Korang Boleh Cuba! Baru-baru ini tular di media sosial berkaitan manisan makanan yang digelar ‘jelly ball’...

Mamak News

3s Kenapa Diberikan Nama Diesel? Ini Penerangan Pak Haji Kalau isi minyak, selalu akan nampak dua bahagian di stesen minyak. Bahagian pertama adalah untuk...

Advertisement