Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom

Lifestyle

Suara Unik Dan Seksi, Cakra Khan Peroleh ‘4 Yes’ Dan Raih Pujian Dari 4 Juri Dan Penonton AGT


Perwatakan beliau sangat humble

Suara Unik Dan Seksi, Cakra Khan Peroleh ‘4 Yes’ Dan Raih Pujian Dari 4 Juri Dan Penonton AGT. Cakra Khan, itulah dia artis terkemuka di Indonesia yang mampu buat orang ramai terpukau dengan persembahan beliau.

Kepopularan artis bukan sahaja setakat di Indonesia sahaja bahkan hingga menarik perhatian warga Malaysia bahkan siap ada fans setia di sini.

Suara Unik Dan Seksi, Cakra Khan Peroleh '4 Yes' Dan Raih Pujian Dari 4 Juri Dan Penonton AGT
Suara Unik Dan Seksi, Cakra Khan Peroleh ‘4 Yes’ Dan Raih Pujian Dari 4 Juri Dan Penonton AGT

Siapa je yang tak kenal dengan artis indonesia yang popular bersuara lunak ini

Walaupun di negeri beliau sendiri dikenali sebagai juri di mana-mana acara pertandingan nyanyian, beliau masih mencuba nasib untuk mengikuti America’s Got Talent.

Baru-baru ini tular satu klip video Cakra Khan telah mencuri perhatian juri dan penonton America’s Got Talent (AGT) dengan persembahan nyanyiannya yang luar biasa. Suaranya yang memukau telah memikat hati juri dan penonton, dan mendapat tepukan gemuruh sebagai penghargaan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Cakra Khan, yang terkenal dengan suara seraknya yang unik, telah memilih lagu “I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” oleh Meat Loaf untuk penontonnya. Dengan suara yang kuat dan emosi yang mendalam, dia telah memberikan penampilan yang sangat berkesan.

| Kampungmamakcom

| Kampungmamakcom

Namun, tidak sampai seminit persembahan Cakra yang digemari penonton, Simon mengangkat tangannya sebagai isyarat untuk berhenti. Beliau berkata bahawa dia tidak suka dengan pilihan lagu tersebut dan meminta Cakra Khan untuk menukar genre lagunya.

Cakra Khan kemudian menukar lagunya dengan menyanyikan lagu Bob Marley- No Woman No Cry dan mendapat tepukan berdiri keempat jurinya.

| Kampungmamakcom

Juri AGT, termasuk Simon Cowell, Heidi Klum, Sofia Vergara, dan Howie Mandel, semua terkesima dengan penampilan Cakra Khan. Cowell, yang terkenal dengan kritikannya yang tajam, memberikan pujian tinggi kepada Cakra Khan, menggambarkannya sebagai “seorang superstar”.

Cakra Khan, yang telah memulakan karier musiknya di Indonesia pada tahun 2012, kini sedang mengejar impian Amerikanya. Dengan penampilan yang memukau di AGT, dia pasti akan menarik lebih banyak perhatian dan penggemar di seluruh dunia.

Advertisement. Scroll to continue reading.
| Kampungmamakcom

Lagi artikel menarik, anda boleh baca di pautan bawah:

Artikel asal oleh: iloveborneo.my

Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Sukan

3s SHAH ALAM – Khabar duka buat kem badminton negara apabila dua jaguh perseorangan lelaki negara, Lee Zii Jia dan Ng Tze Yong disahkan...

Hiburan

3s SELEPAS hampir 20 tahun berkecimpung dalam dunia hiburan, penyanyi dan pelakon Miley Cyrus akhirnya berjaya membawa pulang trofi berprestij Anugerah Grammy ke-66 yang...

Sukan

3s SEREMBAN – Pasukan hi wanita Negeri Sembilan memulakan kempen Liga Hi Malaysia (MHL) 2024 dengan langkah kanan apabila menewaskan PDRM Blue Warriors 3-2...

Hiburan

3s SUNGAI BULOH – Hampir empat dekad berjuang dalam arena muzik, penyanyi Datuk Hattan membuat kejutan apabila mengumumkan mahu bersara pada Jun depan. Kata...

Advertisement