Hi, what are you looking for?

Hiburan

Syaikhul Islam, Sumayyah belum jumpa ibu tiri


PETALING JAYA – Pengarah sensasi Syamsul Yusof mengakui belum sedia membawa anak-anak, Syaikhul Islam dan Sumayyah berjumpa dengan isteri keduanya, Ira Kazar bagi menjaga hati banyak pihak.

Katanya, dalam situasi rumah tangga dengan isteri pertama, Puteri Sarah Liyana yang masih belum reda membuatkan sekarang bukan masa sesuai untuk berbuat demikian.

“Ketika ini saya fikir masanya tidak sesuai kerana banyak hati yang perlu dijaga ditambah keadaan sekarang, saya juga perlu menjaga sensitiviti.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saya kena betulkan dulu apa yang berkecamuk dengan isteri pertama. Rasa macam kurang manis pula kan kalau bawa jumpa sekarang. Setakat ini, belum lagilah,” katanya.

Bagaimanapun, pengarah filem Munafik itu menyatakan tiada masalah untuk berterus-terang kepada anak-anaknya berhubung perkahwinan keduanya.

“Tiada apa yang perlu dirahsiakan daripada pengetahuan anak. Saya cakap sajalah pada mereka, inilah isteri nombor dua ayah. Nak cakap apa lagi, dah memang betul pun.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Ayah memang dah ada isteri lagi seorang. Tapi, setakat ini apabila berjumpa dengan anak-anak, tidak pula mereka bertanya tentang perkara itu,” katanya lagi.

Syamsul juga menjelaskan jarang memuat naik gambar atau video di media sosial bersama kedua-dua permata hati disebabkan mahu menjaga privasi mereka.

“Saya tak mahulah kalau muat naik gambar atau video bersama mereka di sosial media, orang sangka saya nak tunjuk baik (tapi) bila tak buat apa-apa hantaran, orang ingat saya tak fikir pasal anak.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Sosial media ini bukan catatan kehidupan harian saya pun, jadi saya tak perlu nak muat naik semua benda,” ulasnya merujuk tanggapan segelintir pihak.

Terdahulu, Syamsul, 39, enggan menceraikan isterinya, Puteri Sarah ketika prosiding sebutan kes permohonan cerai dikemukakan aktres tersebut di Mahkamah Rendah Syariah, baru-baru ini.

Sebelum itu pada 6 Januari lalu, anak kepada Datuk Yusof Haslam itu telah mendedahkan teka-teki hubungannya dengan Ira Kazar, apabila mengakui sudah menikahi wanita itu di Thailand. –KOSMO! ONLINE

Advertisement. Scroll to continue reading.


Sumber: Kosmo Online

Teruskan Membaca

Mamak News

0 Ibu Bapa Kena Tahu, Ini Cara Berkesan Cuci Slime Yang Lekat Pada Pakaian Anak Dulu mungkin kita sudah terbiasa melihat kanak-kanak bermain tanah...

Mamak News

0 AMPANG JAYA – Helah penagih dadah yang menyamar sebagai polis mengundang padah apabila ditahan pegawai keselamatan di sebuah apartmen di Ukay Perdana, di...

Hiburan

0 MENDIANG merupakan antara pemuzik paling berbakat dan berpengaruh pernah dilahirkan di dunia. Kenyataan tersebut adalah satu fakta yang sukar berganjak. Tina Turner. Sepotong...

Mamak News

0 MANILA: Foto seorang budak lelaki mengemis di ibu negara Filipina menggunakan kod QR tular dalam media sosial, mendorong sebuah badan kerajaan mengeluarkan amaran...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications