Hi, what are you looking for?

TikTok Menyertai Arena Restoran Makanan Di Amerika Syarikat Melalui TikTok Kitchen

Internet

TikTok Menyertai Arena Restoran Makanan Di Amerika Syarikat Melalui TikTok Kitchen


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

TikTok kini membuat kejutan dan mengumumkan kerjasama dengan Virtual Dining Concepts untuk memperkenalkan restoran makanan yang memfokuskan penghantaran sahaja dinamakan TikTok Kitchen.

TikTok Kitchen ini akan beroperasi di Amerika Syarikat bermula Mac 2022 kelak, dan memfokuskan kepada penghantaran makanan, selain menyediakan menu-menu makanan yang hangat dan viral pada platform sosial berkenaan.

Untuk permulaan, sekitar 300 TikTok Kitchen disasarkan, dengan sasaran mencapai 1000 TikTok Kitchen pada penghujung 2022 kelak.

Advertisement. Scroll to continue reading.
TikTok Menyertai Arena Restoran Makanan Di Amerika Syarikat Melalui TikTok Kitchen

Menu makanan yang ditawarkan dijangka akan berubah pada setiap suku tahun, dan makanan yang viral dikongsikan akan ditambah ke menu TikTok Kitchen ini.

Menariknya juga, TikTok dilihat akan menggunakan pendapatan daripada hasil jualan restoran ini untuk membantu bakat kulinari dan juga mereka yang kongsikan menu viral berkenaan di TikTok. TikTok dilihat menggunakan TikTok Kitchen ini sebagai salah satu medium pemasaran, dan bukannya memfokuskan sebagai sebuah perniagaan.

Untuk makluman, sebelum ini Virtual Dining Concepts turut pernah bekerjasama dengan MrBeast dalam menawarkan Mr Beast Burger.

Sumber: Amanz

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Sukan

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. PENGENDALI Kuala Lumpur City (KL City), Bojan Hodak mengakui pasukannya ada masalah ‘lambat panas’, tetapi masih berjaya merekodkan...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. GEORGE TOWN – Seorang pemilik syarikat penyediaan latihan dan eksekutif kanan sebuah syarikat di sini ditahan reman selama...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. ADDIS ABABA: Dua juruterbang yang tertidur semasa dalam penerbangan berjaya mendarat dengan selamat tanpa sebarang kemalangan berlaku. Lapor...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. JOHOR BAHRU – Kebimbangan sebuah keluarga yang kehilangan anak perempuan mereka sejak Sabtu lalu berakhir apabila remaja itu...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications