Hi, what are you looking for?

Lawak

[VIDEO] Isteri Terbang Masuk Kereta Dapat Tontonan Lebih 8.8 Juta Views!


Sebuah video tular dengan gelagat seorang isteri terbang mengejar suaminya kerana ingin mengikuti si suami yang keluar seorang diri.

Video itu dikongsikan oleh pengguna TikTok dikenali Alfy Saga yang juga seorang Youtuber dari Indonesia, menunjukkan seorang isteri yang sedang terbang di sisi kereta itu kelihatan seperti sebenar dengan suasana di sekelilingnya yang sangat natural.

Setelah terbang di luar cermin sebelah pemandu, wanita itu kemudiannya menjengah lalu memasuki ke dalam kereta tersebut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Video berkenaan berjaya mengundang dekah netizen sehinggakan ia telah mendapat lebih 8.8 juta tontonan sejak dimuatnaik semalam.

Ternyata ramai berpendapat pembikinan video pendek itu sangat kreatif dan menghiburkan.

Suasana di luar kereta yang sedang bergerak itu juga lengkap dengan pokok dan kabel elektrik serta kapal terbang itu kelihatan sungguh ‘real‘.

Di akhir video turut menunjukkan beberapa rakan membantu menjayakan video pendek tersebut dengan memegang kabel, ranting pokok dan juga kapal terbang mainan juga mencuit hati para netizen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lihat video tersebut di bawah:

Kelakar kan?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

30s PETALING JAYA – Seorang wanita meluahkan rasa tertekan apabila sering diminta untuk melakukan hubungan intim oleh suaminya meskipun dalam keadaan yang penat. Lebih...

Mamak News

24s LONDON: Seorang lelaki yang membunuh wanita warga emas berusia 71 tahun, sempat merakam beberapa video TikT sedang menari bersama seorang mo di kediaman...

Mamak News

3s SINGAPURA: Seorang wanita yang sudah berkahwin dan menjalin hubungan sulit dengan rakan kongsi perniagaannya memasang kamera video mini di tandasnya supaya lelaki itu...

Mamak News

3s Video Keletah Lucunya Sering Tular Di TikT, Siti Hawa Sidek Disahkan Meninggal Dunia Warga TikT di Malaysia sudah tidak asing dengan kehadiran dua...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications