Hi, what are you looking for?

Lawak

[VIDEO] Isteri Terbang Masuk Kereta Dapat Tontonan Lebih 8.8 Juta Views!


Sertai Telegram @KampungMamak untuk kemaskini terpantas.

Sebuah video tular dengan gelagat seorang isteri terbang mengejar suaminya kerana ingin mengikuti si suami yang keluar seorang diri.

Video itu dikongsikan oleh pengguna TikTok dikenali Alfy Saga yang juga seorang Youtuber dari Indonesia, menunjukkan seorang isteri yang sedang terbang di sisi kereta itu kelihatan seperti sebenar dengan suasana di sekelilingnya yang sangat natural.

Setelah terbang di luar cermin sebelah pemandu, wanita itu kemudiannya menjengah lalu memasuki ke dalam kereta tersebut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Video berkenaan berjaya mengundang dekah netizen sehinggakan ia telah mendapat lebih 8.8 juta tontonan sejak dimuatnaik semalam.

Ternyata ramai berpendapat pembikinan video pendek itu sangat kreatif dan menghiburkan.

Suasana di luar kereta yang sedang bergerak itu juga lengkap dengan pokok dan kabel elektrik serta kapal terbang itu kelihatan sungguh ‘real‘.

Di akhir video turut menunjukkan beberapa rakan membantu menjayakan video pendek tersebut dengan memegang kabel, ranting pokok dan juga kapal terbang mainan juga mencuit hati para netizen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lihat video tersebut di bawah:

Kelakar kan?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Mamak News

54s Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. Artikel ini diolah & diterbitkan ke Siakap Keli dengan kebenaran dari sumber asal. Tak kelakar, kawal dan jaga...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. ALOR SETAR – Keprihatinan dan kepekaan orang awam berjaya membantu pihak polis memberkas seorang lelaki, tidak lama selepas...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. Tular Video ‘Hempuk’ Budak Dengan Meja, Polis Reman Ibu Bantu Siasatan Kes Dera Anak Seorang wanita dilaporkan telah...

Mamak News

0 Sertai @KampungMamak untuk kemaskini terpantas. Miliki 149.5 Juta Pengikut TikT, Khaby Lame Terima Bayaran Sehingga RM 3.4 Juta Untuk Setiap Video Promosi Siapa...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications