Hi, what are you looking for?

| Kampungmamakcom

Mamak News

(Video) Meremang Bulu Roma, Tangan Misteri Belai Rambut Budak


Sejak kebelakangan ini, banyak video dan cerita seram yang dimuat naik sama ada di luar mahupun dalam negara. Pelbagai jenis ragam dan hantu yang kita dapat lihat dan telatah mereka yang diganggu ada yang melucukan.

Terbaru, menerusi video Tiktok yang dimuat naik oleh Crow Ghost Adventures, mereka kongsikan sebuah video yang seram dan boleh buat bulu roma berdiri tegak, memang seram.

Menerusi video tersebut, pada awalnya seorang kanak-kanak perempuan duduk di depan almari. Tiba-tiba jelas kelihatan dua pasang tangan dari arah belakang  sedang membelai rambutnya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Namun, apabila individu yang merakam tersebut mendekati budak perempuan itu, dua pasang tangan tadi hilang dengan sekelip mata. Tidak pasti adalah ia lari ataupun lesap secara misteri.

Apa yang peliknya, kanak-kanak itu kelihatan seperti sedang kaku dan tidak bergerak. Mungkin juga sedang tidur, tapi tak dapat dijelaskan kenapa dia tak beri respon sebaik saja dikejutkan oleh perakam tersebut.

Untuk gambaran yang lebih jelas, korang boleh tonton video yang kami telah sertakan di bawah ini. Amaran, jangan lihat seorang diri dan  selamat menonton.

Advertisement. Scroll to continue reading.
@crowghostadventures

DO NOT WATCH THIS ALONE…. #HobbyCGAmahalBossku #fyp

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Sumber: Tiktok Crow Ghost Adventures

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Trending

Teruskan Membaca

Sukan

3s SHAH ALAM – Kemenangan Malaysia melangkah ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 terpaksa dibayar harga mahal apabila kedua pemain...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanifiah mendedahkan sikap berdegil enggan mendengar nasihat suami mengakibatkannya menjadi mangsa scammer dengan kerugian mencecah...

Sukan

0 SHAH ALAM – Skuad badminton negara menepati ramalan mara ke pentas separuh akhir Kejohanan Badminton Berpasukan Asia (BATC) 2024 selepas bangkit mengatasi Singapura...

Hiburan

3s PETALING JAYA – Bertahun menyimpan hasrat untuk memiliki perniagaan sendiri, aktor Zahiril Adzim bersyukur merealisasikan impian apabila membuka sebuah butik sebagai persediaan bersara...

Advertisement