Hi, what are you looking for?

Mamak News

Wanita Britain dikecam buang air besar tengah jalan


LONDON – Seorang wanita di Britain dikecam kerana membuang air besar di tengah jalan ketika waktu siang di sebuah kawasan kediaman, lapor akhbar Daily Star semalam. 

Kejadian itu dikatakan berlaku sekitar pukul 11.20 malam (waktu tempatan) pada Khamis lalu di sebatang jalan berhampiran kawasan kediaman Parkwood Avenue, bandar Scunthorpe.

Seorang penduduk yang terkejut dengan situasi itu bertindak merakam gambar wanita terbabit yang sedang membongkok dari luar tempat duduk penumpang sebuah kereta sambil berbual menggunakan telefon, lapor laman berita GrimsbyLive.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Najis wanita itu didakwa ditinggalkan dengan sehelai pelitup muka diletakkan di atasnya.

“Saya keluar dari rumah dengan beberapa rakan ketika ternampak sebuah kereta berwarna biru dengan pintu tempat duduk penumpang terbuka di luar rumah penjagaan Bridgewater.

“Dia kembali ke dalam kereta setelah mengesan kehadiran saya,’’ jelas seorang penduduk di kawasan itu, Nicky Johnson kepada laman berita GrimsbyLive.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tambah Nicky, kereta itu kemudian dilihat mengundur dan menuju ke arah Parkwood Avenue sebelum berhenti di sebatang jalan. 

Dia kemudiannya berlalu pergi setelah keluar dari kereta dan berjalan ke arah Seaton Road. – AgensiSumber: Kosmo Online

Advertisement. Scroll to continue reading.

Teruskan Membaca

Sukan

0 PASUKAN Selangor FC dijangka dapat menggunakan ‘rumah baharu’ mereka, Kompleks Sukan Shah Alam seawal musim 2027 selepas mercu tanda baharu ne­geri Selangor itu...

Mamak News

0 PETALING JAYA – Kementerian Pertahanan bersetuju untuk meneruskan perolehan kumpulan pertama projek kapal tempur pesisir (LCS) seperti dalam perancangan sebelum ini. Bagaimanapun kata...

Mamak News

0 KUALA LUMPUR, 30 Jan (Bernama) — Perolehan kumpulan pertama kapal tempur pesisir (LCS) dikurangkan daripada enam kepada lima unit selepas permohonan meneruskan projek...

Mamak News

0 JAKARTA: Seorang pelancong dari Brazil ditahan polis Bali selepas didapati menyeludup dadah jenis kain seberat 3.9 kilogram (kg).  Gadis berusia 19 tahun itu...

Advertisement
KampungMamak.com We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications